Ana SayfaGüncelYöneticisinden futbolcusuna sözlü ve fiziki şiddet: Sakarya’da Vanspor’a saldırı

Yöneticisinden futbolcusuna sözlü ve fiziki şiddet: Sakarya’da Vanspor’a saldırı

HABER MERKEZİ – TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor’un futbolcu ve yöneticileri Sakaryaspor deplasmanında saldırıya uğradı. Maçın ilk yarısının sona ermesiyle futbolcular soyunma odasına giderken, yöneticiler ise tribünde saldırının hedefi oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Sakaryaspor maçında sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.

Vansesi gazetesinin haberine göre, ilk yarının bitmesiyle soyunması odası koridorunda Vansporlu futbolcular Sakaryasporlu futbolcu ve yöneticilerin saldırısına uğradı.

Haberde, koridorda Sakaryasporlu bir güvenlikçinin de Vansporlu futbolcuya yumruklu saldırıda bulunduğu belirtildi.

Yine haberde, maçın ilk yarısı boyunca Sakaryasporlu futbolcular, Vansporlu futbolcu Mehmet Sıddık İstemi’ye saldırıda bulundu.

Maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Vanspor, maçın ikinci yarısında 10 kişi kalmasının ardından Sakaryaspor’a 4-2 mağlup oldu.

“Sözlü ve fiziki saldırıya uğradık”

Vanspor Futbol Kulübü’nün yaşananlarla ilgili yaptığı açıklamasında, maç sırasında ve devre arasında yöneticilerinin ve futbolcularının sözlü ve fiziki saldırıya uğradığı ifade edildi.

“3 Kasım 2019 tarihinde Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanan Sakaryaspor-Vanspor FK müsabakasında her türlü psikolojik baskı ve fiziksel saldırılara rağmen takımımız 2-0 galip durumda iken maalesef hakemin yanlı ve amatör ruhla yönetmeye çalıştığı maçta önce gereksiz kartlar ve sonucunda ihraçla Sakaryaspor’un emellerine ulaşmasına katkı sunmuştur.
“Kaldı ki protokol tribününde yönetim kurulu üyelerimize sözlü ve fiziki saldırılarda bulunulmuş devre arasında soyunma odasına giden oyuncularımıza, rakip takım oyuncuları, yöneticileri saldırıda bulunmuş ve güvenliğimizi almak için körükte bulunan resmî güvenlik görevlisi sporcumuza yumruk atmıştır.”

Açıklamanın sonundan yaşanılanlarla ile ilgili gerekli mercilere başvurunun yapılacağı belirtildi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İHD: Kayyum atamalarıyla halkın seçime olan güveni bitme noktasına geldi
Sonraki Haber
Selçuk Mızraklı: Bizler itaat etmeyenleriz, bizler isyancılarız