Ana SayfaToplumsal CinsiyetBirlikte olduğu kadını ağır yaralayan Mustafa Kafes tahliye edilmiş

Birlikte olduğu kadını ağır yaralayan Mustafa Kafes tahliye edilmiş

HABER MERKEZİ – Konya’da sevgilisi olduğu belirtilen bir kadını asansör boşluğuna iterek ağır yaralanmasına sebep olan Mustafa Kafes’in tutuklandıktan bir süre sonra tahliye edildiği ortaya çıktı.

Konya’da Mustafa Kafes isimli erkek, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde öğrenci olan 22 yaşındaki bir kadını 25 Eylül akşamı asansör boşluğuna iterek ağır yaralanmasına sebep oldu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde araştırma görevlisi olan Mustafa Kafes’in itmesi üzerine ağır yaralanan kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan Kafes ise ifadesinde, alkollü olduğunu, neden tartıştıklarını hatırlamadığını iddia etti.

Kafes tutuklanarak cezaevine konuldu.

Hastanede iki kere ameliyat edildikten sonra taburcu edilen kadın, Kafes ile o dönemde sevgili olduklarını belirtti ve şikayetçi olmadı.

DHA’nın haberine göre olayla ilgili savcılığın soruşturması sürerken, Mustafa Kafes’in dosya üzerinden yapılan inceleme sonucunda yaklaşık 1 ay önce tahliye edildiği ortaya çıktı.

Gözaltına alındıktan sonra yapılan testlerde, olay anında uyuşturucu kullandığı belirlenen Kafes hakkında ayrıca ‘uyuşturucu kullanmak’ suçundan soruşturma başlatıldı.

Öte yandan Kafes’in görevli olduğu Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındığı öğrenildi.

Previous post
Rusya: İdlib terör yuvası haline geldi, Türkiye sorumluluklarını yerine getirmedi
Next post
CPJ: Türkiye dünyanın en çok gazeteci hapseden ikinci ülkesi