Ana SayfaGüncelEmerald Fennell imzalı “Promising Young Woman”dan fragman

Emerald Fennell imzalı “Promising Young Woman”dan fragman

HABER MERKEZİ – “Killing Eve” dizisinin senaryosunu yazan Emerald Fennell’in yönettiği, Carey Mulligan’ın başrolünde yer aldığı “Promising Young Woman”dan fragman yayınlandı.

23 Ocak-2 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Sundance Film Festivali’nde prömiyerini yapacak olan “Promising Young Woman”ın yönetmenliğini “Killing Eve” dizisinin senaryosunu kaleme alan Emerald Fennell üstleniyor.

Filmin başrolünde Carey Mulligan yer alırken, ona Alison Brie, Bo Burnham, Adam Brody, Connie Britton, Laverne Cox, Max Greenfield, Christopher Mintz-Plasse, Sam Richardson, Molly Shannon gibi isimler eşlik ediyor.

Dram, suç ve gizem temalarını aynı çatı altında buluşturan filmin sinopsisi şöyle:

“‘Promising Young Woman’, gelecek vadettiği konusunda herkesin hemfikir olduğu ancak acıklı bir olay sonucu geleceği mahvolan Cassie’ye (Carey Mulligan) odaklanıyor.
“Tıp fakültesini bırakmak zorunda kalan genç kadın, endişeli ebeveynleriyle birlikte yaşamakta ve bir kahve dükkanında çalışmaktadır.
“Dışarıdan hayatı durma noktasına gelmiş gibi görünen Cassie ise ikili bir hayat yaşamakta ve geceleri yolunun kesiştiği erkeklerden intikam almaktadır.”

ABD’de 17 Nisan 2020 tarihinde vizyona girecek olan “Promising Young Woman”dan yayınlanan fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Adli tıp uzmanı: Rabia Naz kesinlikle yüksekten atlamış olamaz
Sonraki Haber
Bayburt'ta kadın cinayeti: Zehra Erdemir işyerinde öldürüldü