Ana SayfaGüncelErdoğan, Doğan Grubu’nun 60’ıncı yılında konuştu: Hiçbir vesayet odağına fırsat vermedik

Erdoğan, Doğan Grubu’nun 60’ıncı yılında konuştu: Hiçbir vesayet odağına fırsat vermedik

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğan Grubu’nun 60’ıncı kuruluş yıldönümü töreninde yaptığı konuşmada, “Hiçbir vesayet odağına fırsat vermedik” dedi. Aydın Doğan ise yaptığı konuşmada “İçim keşkelerle dolu” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Doğan Grubu’nun 60’ıncı kuruluş yıldönümü törenine katıldı.

Hilton İstanbul Bosphorus’ta düzenlenen gecede konuşan Erdoğan, “Türkiye’nin yönetiminde söz sahibi olduğumuz günden beri her kişi ve kurumun kendi faaliyet alanında en özgür şekilde hareket edebilmesi için gayret gösterdik” dedi ve ekledi:

“Bu anlayışla hiçbir vesayet odağına fırsat vermedik. Türkiye’nin hayrı ve geleceği için ne gerekiyorsa onu yaptık.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğan’a “15 Temmuz darbe girişimindeki ilkeli ve sağlam duruşunun altını da özellikle burada çizmek istiyorum. Doğan Grubu medyadan çekilmiş olsa da kendisinin diğer alanlardaki çalışmaları ve yatırımlarıyla bu güçlü demokratik duruşu desteklemeyi sürdüreceğine inanıyorum” diyerek teşekkür de etti.

Doğan: İçim keşkelerle dolu

Aydın Doğan ise yaptığı konuşmasında “İçim keşkelerle dolu” dedi ve ekledi:

“Keşke daha fazla yatırım yapabilseydim, keşke daha fazla istihdam yaratabilseydim. Keşke güzel ülkemin topraklarında daha büyük ayak izleri bırakabilseydim.”

Etkinlikte, gazeteci Cüneyt Özdemir’in hazırladığı Aydın Doğan’ın hayat hikayesinin anlatıldığı video sinevizyondan gösterildi.

İş, sanat, medya ve siyaset dünyasından çok sayıda kişinin katıldığı programda, sanatçı Şevval Sam da sahne aldı.




Önceki Haber
Tokat'ta iki çocuğunu cinsel istismara maruz bırakan erkek tutuklandı
Sonraki Haber
Gazeteci Hüseyin Aykol'un ceza aldığı iki dosya Yargıtay'a gönderildi