Ana SayfaGüncelErdoğan’ın yeni yıl mesajı: Kanal İstanbul’u neticeye ulaştıracağız

Erdoğan’ın yeni yıl mesajı: Kanal İstanbul’u neticeye ulaştıracağız

HABER MERKEZİ – Yeni yıl vesilesiyle bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim için 2023’e işaret etti, sınır ötesindeki operasyonlara değindi ve projelere dikkat çekti. Erdoğan, “Kanal İstanbul projemizi inşallah adım adım ilerletecek ve mutlaka neticeye ulaştıracağız” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdoğan mesajında 31 Mart seçimlerini hatırlattı ve önümüzdeki seçimler için 2023 tarihini verdi.

Erdoğan, “2023 yılı Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimine kadar kesintisiz bir icraat dönemine girmiş oldu” dedi.

Hayata geçirilen projelerden bahseden Erdoğan, tartışmaların odağındaki Kanal İstanbul projesiyle ilgili de mesaj verdi: “Aynı şekilde, ülkemize stratejik ve ekonomik çok büyük katkıları olacak Kanal İstanbul Projemizi de inşallah adım adım ilerletecek ve mutlaka neticeye ulaştıracağız.”

Türkiye’nin sınır ötesindeki operasyonlarına da değinen Erdoğan, asker gönderme hazırlığı yapılan Libya ile imzalanan anlaşmalara dikkat çekti.

Erdoğan mesajını, “2020 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, esenlik ve refah getirmesi temennisiyle, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” sözleriyle noktaladı.




Önceki Haber
Şırnak ve Antep'te onlarca alan "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi
Sonraki Haber
KHK'li öğretmene havaleyle gelen para "Yasaklı TC" denilerek verilmedi