Ana SayfaGüncelKadir İnanır: Bir gün bu topraklara büyük bir barış hakim olacak

Kadir İnanır: Bir gün bu topraklara büyük bir barış hakim olacak

HABER MERKEZİ – Sanatçı Kadir İnanır, barışa olan inancının tam olduğunu vurgulayarak, “Bu topraklara büyük bir barış hakim olacak. Halkların kardeşliğine ve büyük barışa tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

2013-2015 tarihleri arasında İmralı’da PKK Lideri Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmeler sırasında oluşturulan ‘Akil İnsanlar Heyeti’nde yer alan sanatçı Kadir İnanır, günümüzde kimsenin korku nedeniyle konuşamadığını söyledi.

Euronews’ten Ece Sevim Öztürk’e konuşan İnanır, “Bugün kimse konuşmuyor, sesini çıkartmıyor olabilir. Benim kimseden korkum yok. Ben ömrüm boyunca böyle yaşadım, bu saatten sonra da kimseye boyun eğecek değilim. Ben konuşuyorum, ancak basına güvenmiyorum. Bu nedenle ilk kez, size güvendiğim için konuşacağım” dedi.

“Barışın geleceğine inanıyorum” diyen İnanır, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ve diyorum ki bir gün gelecek, bu topraklara büyük bir barış hakim olacak. O barış mutlaka gelecek. Kimse merak etmesin. Ben Kadir İnanır; halkların kardeşliğine ve büyük barışa tüm kalbimle inanıyorum.
Biliyorum, yarın çok büyük zorluklarla karşılaşacağız ama bir biçimde tüm bu zorlukları yeneceğiz. Büyük barışın geleceğine inancım tamdır.”

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Uzay eleştirisi
Sonraki Haber
Hayata Dönüş(!) ve Dersim'de zehirli gaz