Ana SayfaGüncelOdağında Chicago Bulls ve Michael Jordan var: “The Last Dance”

Odağında Chicago Bulls ve Michael Jordan var: “The Last Dance”

HABER MERKEZİ – “The Last Dance” adlı belgesel, 1990’lı yılların NBA’e damga vuran Chicago Bulls ve takımın efsanevi oyuncusu Michael Jordan’a odaklanıyor. 10 bölümlük belgesel dizisinden yeni bir fragman yayınlandı.

Chicago Bulls takımı, ABD’nin profesyonel basketbol ligi NBA’de, 1990’larda sekiz yılda altı şampiyonluk kazanmıştı.

Tekrarlanması zor olan bu başarının hikayesi ise “The Last Dance” belgeseliyle ekranlara taşınıyor.

ESPN ve Netflix ortaklığında hazırlanan 10 bölümlük belgesel dizisi, Michael Jordan’ın Chicago Bulls’ta geçirdiği son sezon olan 1997-1998 sezonuna odaklanıyor.

Chicago Bulls’un son şampiyonluğunu kazandığı bu sezonda bir kamera ekibinin yaşananları filme almasına izin verilmiş ve böylece 500 saati aşkın görüntü elde edilmişti.

FilmLoverss’ın haberine göre bu görüntülerden faydalanılarak hazırlanan “The Last Dance”, Jordan ve takım arkadaşlarının şampiyonluğa uzanan yolculuğunu anlatacak.

2020’nin Haziran ayında ekranlara gelecek belgesel dizisi için tanıtım çalışmalarını sürdüren ESPN, heyecanla beklenen belgeselden yeni bir fragman yayınladı.

Yayınlanan bu fragman, belgeselde Michael Jordan, Scottie Pippen, Steve Kerr, Dennis Rodman, Phil Jackson gibi Chicago Bulls takımının parçası olan isimlerin yanı sıra Barack Obama, Justin Timberlake, Carmen Electra gibi birbirinden farklı isimlerin de bu takım hakkındaki görüşlerini paylaşacağını gösterdi.

“The Last Dance”ın yönetmen koltuğunda daha önce The Fab Five, The ’85 Bears ve Andre the Giant gibi belgesellerde imzası olan Jason Hehir oturuyor.

Belgeselin yürütücü yapımcılığını ise daha önce bir diğer spor belgeseli Hank Aaron: Chasing the Dream ile Oscar adaylığı elde eden Michael Tollin üstleniyor.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Önce 12 yıl hapis sonra beraat: Bir çocuğu istismar eden erkek tahliye edildi
Sonraki Haber
Kendinden geçme