Ana SayfaGüncelSoylu’nun hedef gösterdiği Amedspor’da müfettişler inceleme yapıyor

Soylu’nun hedef gösterdiği Amedspor’da müfettişler inceleme yapıyor

HABER MERKEZİ – İçişleri Bakanı Soylu’nun “Terör örgütünün direkt talimat verdiği bir spor kulübü” sözleriyle hedef aldığı Amedspor, bakanlık müfettişlerince incelemeye alındı.

İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından Amedspor hakkında inceleme başlatıldı.

Bir haftayı aşkın süredir incelemelerini sürdüren müfettişlerin, kulübün Yönetim Kurulu defterlerini, finansman tabloları ile gelir-giderlerinin giriş ve çıkışlarını inceledikleri belirtildi.

Mezopotamya Ajansı’na konuşan Amedspor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, müfettiş incelemesi sonucunda hazırlanacak rapordan sonra açıklama yapacaklarını ifade etti.

Soylu ne demişti?

İçişleri Bakanı Soylu, Jandarma Genel Komutanlığı Beştepe Karargahı’nda yapılan Jandarma İl Komutanları Toplantısı’nda Amedspor’u “Terör örgütünün direkt talimat verdiği bir spor kulübü” sözleriyle hedef almıştı.

Soylu, “Kandil’in en son derdinin ne olduğunu biliyor musunuz? Söyleyeyim, Amedspor. ‘Aman ne yapın edin, Amedspor’a oradan buradan ayda 400-500 bin lira para bulun’ diye bizatihi Cemil Bayık talimat gönderiyor” iddiasında bulunmuştu.

Soylu, “Cemil Bayık, ‘Amedspor’a destek verin’ diye açık açık talimat gönderdi, duymayacak mıyız?” diye konuşmuştu.

Amedspor Kulüp Başkanı Kılavuz, Soylu’nun beyanlarının kulüplerini kriminalize ettiğini ve yalnızlaştırmaya yönelik olduğunu belirtirek, Amedspor’a destek çağrısı yapmıştı.


Soylu’nun hedef gösterdiği Amedspor’dan açıklama


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Libya'dan Türkiye ile güvenlik anlaşmasına onay
Sonraki Haber
Aslı Erdoğan'dan Türkiye'de linç kültürü ve kadın nefreti üzerine