Ana SayfaToplumsal CinsiyetTanja Dukiç’i darp eden erkek hakim karşısındaydı: ‘Kendisini yaraladı, ben yapmadım’

Tanja Dukiç’i darp eden erkek hakim karşısındaydı: ‘Kendisini yaraladı, ben yapmadım’

HABER MERKEZİ – İstanbul’da birlikte olduğu Tanja Dukiç’i darp edip alıkoymaktan hakkında 7 yıla kadar dava açılan Çağrı isimli erkek hakim karşısına çıktı. Şiddeti reddeden Çağrı, Tanja’nın kendisini yaraladığını iddia etti.

İstanbul’da sevgilisi Çağrı T. tarafından fiziksel şiddete maruz bırakılıp, tehdit edilerek alıkoyulan Sırbistanlı Tanja Dukiç’in şikayeti üzerine erkek hakkında açılan davanın ilk duruşması yapıldı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Çağrı T. ve taraf avukatları katılırken,  Tanja Dukiç gelmedi.

Hakkında 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istenen Çağrı T. savunmasında, kendisinin Tanja’yı şiddete maruz bırakmadığını iddia etti.

Tanja’nın psikolojik rahatsızlığı olduğunu ve kendisini yaraladığını ileri süren Çağrı T., şunları söyledi:

“Zaten altı saat dövsem yaralanma daha farklı olurdu. Ayrıca 22 yıldır güzellik yarışmaları organize ediyorum. Yönetmenim. Bir kadına bu şekilde davranmam söz konusu değildir. Müştekiyi dövmedim. Kendisini camdan atmasın diye kollarından tuttuğum için kollarında oluşan morluk benden olabilir.”

Tanja’nın avukatı da “Sanıktan şikayetçiyiz. gelecek celse hazır edeceğiz. Tüm delillerimizi sunacağız. Sanık sabıkalıdır. Tehdit ve hakaretten şikayetimiz olmasına rağmen bu konuda savcılık olumlu ya da olumsuz bir şey yapmamıştır” dedi.

Avukat, “Sanığın savunması suçtan kurtulmaya yöneliktir. Kullandığı silaha da el konulmuştur. Cezalandırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahkeme, müştekinin hazır edilmesi halinde gelecek celse dinlenmesine ve sanığın telefonundan olay günü yapılan tüm arama kayıtlarının gönderilmesi için yazı yazılmasına karar verdi.

Duruşma ertelendi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Küba'da 43 yıl sonra Manuel Marrero Cruz başbakanlığa getirildi
Sonraki Haber
Nazım'dan Beckett'e "Lütfi Özkök: Portreler" sergisi