Ana SayfaGüncelAmasya’da AVM’de yangın: İki kişi yaşamını yitirdi

Amasya’da AVM’de yangın: İki kişi yaşamını yitirdi

HABER MERKEZİ – Amasya Merzifon’da bir alışveriş merkezinde çıkan yangında mahsur kalıp, dumandan etkilenen iki kişi yaşamını yitirdi. Hastaneye kaldırılan dört kişinin de durumunun ağır olduğu bildirildi.

Amasya’nın Merzifon ilçesinde bulunan 5 katlı alışveriş merkezinin 4’üncü katındaki bir mağazada, dün akşam saat 20.00 civarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangına müdahale eden itfaiye ekiplerince, AVM içerisinde mahsur kalan ve yoğun dumandan etkilenen altı kişi dışarı çıkarılarak Merzifon Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedaviye alınan 42 yaşındaki Derya Kuşbudu ile 27 yaşındaki Çağlayan Yağmur Köse, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Merzifon Devlet Hastanesi’ndeki üç kişi ile ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilen bir kişinin ise sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, “Alışveriş merkezinde çalışan iki arkadaşımız dumandan etkilenmemek için bir üst kata çıkıyorlar, kapalı bir odada mahsur kalıyorlar. İtfaiyemiz, yoğun uğraş sonucu arkadaşlarımızı bulundukları yerden çıkarıyor. Yaralılarımızın durumu ağır, Allah’tan şifa diliyoruz” açıklamasında bulundu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kuzey Suriye'de bombalı saldırı: Dört asker yaşamını yitirdi
Sonraki Haber
Pertek'te çok sayıda çocuk istismara maruz bırakıldı, halk sokağa çıktı