Ana SayfaGüncelDemirtaş’tan yeni yıl mesajı

Demirtaş’tan yeni yıl mesajı

HABER MERKEZİ – HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Demirtaş, kendisini tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret eden CHP’li vekil Tanrıkulu aracılığıyla paylaştığı yeni yıl mesajında, “Daha güzel günlere kavuşacağız. Bunun için cesaret ve kararlılıkla mücadeleye devam” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, yeni yılın ilk gününde HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eski HDP’li milletvekili Abdullah Zeydan’ı tutuklu bulundukları Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti.

Görüşmenin ayrıntılarını Twitter üzerinden yayınladığı videoyla duyuran Tanrıkulu, Demirtaş’ın sağlık durumuna ilişkin gözlemlerini aktardı.

Demirtaş’ın moralinin iyi olduğunu, tetkik ve tedavisinin sürdüğünü dile getiren CHP’li vekil, “Kendi gözlemimi söyleyeyim. Sağlığının bu koşullarda daha iyiye gitmesi maalesef mümkün değil” dedi.

Tanrıkulu’nun aktardığına göre Demirtaş’ın 2020’ye dair mesajı ise şöyle:

“Yeni bir yıl ve demokrasi mücadelesinde yeni bir heyecan. 2020’de özgürlük ve barış taleplerimiz gerçekleşecek. Daha güzel günlere kavuşacağız. Bunun için cesaret ve kararlılıkla mücadeleye devam. Yeni yılınız kutlu olsun. Selamlar, sevgiler.”


HDP’nin yeni yıl mesajı: 2020’de mücadeleyle yeni yaşamı yaratacağız

İHD’den çağrı: Demirtaş hayati risk altında, tahliye edilmeli

Demirtaş’ın sağlık durumu: Ne oldu, kim ne dedi?

Demirtaş: Karşımızda sefil bir iktidar var, korkmanın zamanı değil


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Almanya'da hayvanat bahçesinde yangın
Sonraki Haber
Eren Keskin'in annesi yaşamını yitirdi