Ana SayfaEkonomiİGDAŞ’tan doğalgaz faturalarına taksit kampanyası

İGDAŞ’tan doğalgaz faturalarına taksit kampanyası

HABER MERKEZİ – İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İGDAŞ, kış mevsiminde artan tüketim miktarı nedeniyle doğalgaz faturalarına vade farksız taksit kampanyası başlattı. Kampanya 31 Mayıs’a kadar sürecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İGDAŞ, kış mevsiminde düzenlediği doğal gaz fatura ödemelerinde, kredi kartı ile vade farksız taksit kampanyasını tekrar başlattı.

İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, havaların soğumasıyla birlikte, doğalgaz tüketiminin artığını belirterek, “Biz de abonelerimizin artan ısınma giderlerini kolayca ödemelerini sağlamak amacıyla taksit kampanyası başlattık. Bankalarla görüşmeler yaparak kampanyamıza katılımlarını sağladık. Amacımız, abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak” dedi.

31 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada bankaların taksitlendirmeleri şu şekilde:

  • Akbank, İş Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Yapı Kredi Bankası 100 lira üzeri olan faturalara vade farksız kredi kartına 3 taksit uyguluyor.
  • Kuveyt Türk Katılım Bankası 100 lira ila 2 bin lira arası, Vakıfbank 100 lira ila 20 bin lira arası faturaları 3 taksite bölüyor.
  • Alternatif Bank, Denizbank, Garanti Bankası, Şekerbank, TEB bir alt sınır olmaksızın tüm faturalara, QNB Finansbank ise 3 bin liraya kadar olan faturalara vade farksız kredi kartına 2 taksit uyguluyor.
  • Halkbank 100 lira ila 50 bin lira arası faturalara 4 taksit uyguluyor.

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Karınca'dan kısasıyla uzunuyla KuirFest seçkisi
Sonraki Haber
Zirve başladı, eylemciler Davos'a yürüyor: "Bu, ölüm kalım mücadelesi"