Ana SayfaGüncelKarınca’nın vizyon seçkisinde bu hafta: ‘Bacurau’ ve ‘Judy’

Karınca’nın vizyon seçkisinde bu hafta: ‘Bacurau’ ve ‘Judy’

HABER MERKEZİ – Bu hafta ikisi yerli olmak üzere yedi film gösterime girdi. 3 Ocak itibari ile vizyonda olan filmlerden ikisini sizin için seçtik.

Bacurau

Cannes Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü alan Kleber Mendonça Filho ve Juliano Dornelles’in Bacurau filmi, yönetmenlerin ülkelerindeki gelir eşitsizliğinden esinlendi.

Film, belgesel çekmek için Brezilya’da bir köye giden bir film yapımcısının hikayesini anlatıyor.

Bacura, dışarıdakilerin küçümsediği, “yabancılar”ın tehdidi altındaki küçük bir topluluğun hikâyesini westernle bilimkurguya öykünen, mistik ve gerilimli bir film.

Filmin oyuncu kadrosunda Barbara Colen, Sonia Braga, Udo Kier ve Silvero Pereira gibi oyuncular var.

Judy

Rupert Goold’un yönettiği Judy filmi, oyuncu ve şarkıcı Judy Garland’ın hayatına odaklanıyor.

1968 yılında özel gösterilerde sahne almak için Londra’ya gelen oyuncu ve şarkıcı Judy Garland’ın yaşadıklarını anlatıyor.

Judy Garland’ın Oz Büyücüsü‘ndeki ikonik Dorothy rolünü oynamasının üzerinden 30 yıl geçmiştir. Talk of the Town performansları için Londra’ya gelen Garland, burada geçmişi ve verdiği kararların muhasebesini yaparken, daha sonra eşi olacak müzisyen Mickey Deans ile bir aşk yaşamaya başlar.

Filmde Garland’ı Renee Zellweger canlandırıyor. Ayrıca Jessie Buckley, Rufus Sewell, Michael Gambon, Bella Ramsey, Gaia Weiss ve Diana Alexandra Pocol filmde rol alıyor.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Libya tezkeresi Resmi Gazete’de
Sonraki Haber
Enflasyon Aralık'ta yükseldi: İktisatçılar ne diyor?