Ana SayfaToplumsal CinsiyetKendisini polis olarak tanıtan erkek, bir kadını alıkoyup şiddete maruz bıraktı

Kendisini polis olarak tanıtan erkek, bir kadını alıkoyup şiddete maruz bıraktı

HABER MERKEZİ – Antalya’da kendisini polis olarak tanıtan bir erkek, 23 yaşındaki bir kadını alıkoyarak darp etti ve cinsel saldırı girişiminde bulundu.

Antalya’da yaşayan bir erkek 17 Ocak akşamı, kızının eve gelmediğini belirterek emniyete gitti.

Baba yaptığı başvuruda saat 21.30 sıralarında kendisini telefonla arayarak, Güzeloba Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı üzerinde polislerin uygulama yaptığını söylediğini, kendisini ‘Polis Mehmet’ olarak tanıtan kişinin kızının telefonunu alarak ‘GBT uygulaması yapıyoruz 10 dakika sonra görüşün’ sözleri üzerine durumdan şüphelenerek bahse konu yere gittiğini anlattı.

Gittiği adreste kızını ve uygulama yapan polisleri göremediğini, sorduğu kişilerin orada bir polis uygulaması olmadığını belirtmesi üzerine kızının hayatından endişe eden erkek, endişe ettiğini söyledi.

Başvuru üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, Cumartesi sabahı Aksu ilçesi Kundu Turizm yolu üzerinde bir kadının yoldan geçen araç sürücülerinden yardım istediğini, polis noktasına getirilen kadının hakkında kayıp ilanı verilen kişi olduğunu belirledi.

DHA’nın haberine göre şiddete maruz bırakılan kadın hastaneye kaldırıldı.

Kaldırığı hastanede yaşadıklarını anlatan kadın, akşam saatlerinde otobüsten indikten sonra telsiz sesi duyduğunu, yanına yaklaşan 30-35 yaşlarındaki erkeğin kendisine polis rozeti gösterdiğini belirterek, şunları söyledi:

“Uyuşturucu ile ilgili operasyon yaptıklarını, konuyla ilgili bilgime başvuracağını söyledi. Ardından beni siyah lüks cipe bindirdi. Kundu istikametinde otopark gibi bir yere gittik.
Bu kişi elimi ve ayağımı bağladı, dövüp, cinsel tacizde bulundu. Daha sonra oradan ayrılıp ormanlık bir bölgeye gittik. Şahıs yine cinsel tacizde bulunup, dövmeye devam etti. Kıyafetlerini çıkartarak tecavüz etmeye çalıştı. Direnerek buna engel oldum.”

Erkeğin saçını çakmakla yakmaya çalıştığını, başaramayınca ormanlık bölgede kendisini bırakarak araçla uzaklaştığını anlatan kadın, “Ormanlık alanda 1,5 saat kadar hareketsiz yattım. Daha sonra anayola çıkarak araçlardan birini durdurdum. Bir araç sürücüsü beni polis noktasına götürdü” dedi.

Polisler yaptıkları inceleme sonucu kadının alıkoyulduğu aracın bir turizm firmasına ait olduğunu belirledi.

Turizm firmasıyla yapılan görüşme sonrası aracı olay saatinde şirket çalışanı Mehmet G.’nin kullandığını belirleyen polis, erkeği gözaltına aldı.

Araçta yapılan incelemede kadına olduğu değerlendirilen saç kılı ile sperm ve kan örnekleri bulundu.

İfadesinde suçunu itiraf eden Mehmet G., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Sultanbeyli'de cemevine saldırı: Camlar kırıldı, bağış paraları çalındı, 'öl' yazıldı
Sonraki Haber
Berlin'de Libya zirvesi: Erdoğan ve Putin görüştü