Ana SayfaGüncelKılıçdaroğlu: Bu ortamda siyasi polemiklerden uzak durulmalı

Kılıçdaroğlu: Bu ortamda siyasi polemiklerden uzak durulmalı

HABER MERKEZİ – Can kaybına neden olan Elazığ depremiyle ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Böylesine acı bir günü yaşadığımız ortamda katı siyasi polemiklerden uzak durmak lazım” diyerek, depreme karşı tedbir almanın herkesin görevi olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Suriçi Grubu’nun düzenlediği toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve can kaybına neden olan depreme ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, depremle ilgili eksikliklere dikkat çekti.

 “Bu coğrafyanın kaderi biraz da böyle. Japonya’da deprem oluyor, bizde de oluyor. Orada daha ciddi büyüklükteki depremlerde can kaybı olmuyor. Tedbirleri birlikte alacağız, onu veya bunu suçlayarak değil. Aklımızı, tartışmamızı bir odak etrafında toplamalıyız.”

“Böylesine acı bir günü yaşadığımız ortamda katı siyasi polemiklerden uzak durmak lazım” diyen Kılıçdaroğlu, bugün itibariyle yaşanan sorunları aşmak için bu konuda konuşulması gerektiğini söyledi.


Elazığ depremi: Yaşamını yitirenlerin sayısı 35’e yükseldi


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Balıkesir'de deniz çekilince antik kent ortaya çıktı
Sonraki Haber
İmamoğlu Dersim'de: Gülistan Doku'nun ailesiyle görüştü