Ana SayfaGüncel“The Lord of the Rings” dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı

“The Lord of the Rings” dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı

HABER MERKEZİ – Amazon tarafından hazırlanan “The Lord of the Rings” dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler açıklandı.

“The Lord of The Rings”in (Yüzüklerin Efendisi) dizi uyarlaması için hazırlıklar sürüyor.

Dizinin prodüksiyonuna önümüzdeki ay başlanacağı duyurulurken, oyuncu kadrosunda yer alacak isimler de açıklandı.

Game of Thrones’ta Ned Stark’ın gençliğine hayat veren Robert Aramayo’nun yanı sıra Morfydd Clark, Markella Kavenagh, Joseph Mawle ve Ema Horvath’ın dizide rol alacağı daha önce ortaya çıkmıştı.

Son olarak bu isimlere eşlik edeceği açıklanan isimler şöyle: Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Ismael Cruz Córdova, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith ve Charlie Vickers.

Bu isimlerin canlandıracağı karakterler belirsizliğini koruyor olsa da Robert Aramayo, Owain Arthur ve Nazanin Boniadi’nin dizinin başrollerinde yer alacağı belirtiliyor.

Amazon’un neredeyse 1 milyar dolar bütçe ayırdığı The Lord of the Rings dizisi J.R.R. Tolkien’ın romanlarında ve film üçlemesinde anlatılan olayların binlerce yıl öncesinde geçecek.

Dizi hakkında bilinenler oldukça kısıtlı olsa da, geçtiğimiz aylarda Amazon tarafından paylaşılan bilgiler dizinin Orta Dünya’nın İkinci Çağ’ında geçeceğini gösteriyor.

Patrick McKay ve John D. Payne’in senaryosunu kaleme aldığı dizide, Game of Thrones’un senaristlerinden Bryan Cogman da danışman olarak yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini ise J.A. Bayona üstleniyor.

Dizinin çekimleri Yeni Zelanda’da gerçekleşecek.


Bu haberi FilmLoverss’tan derledik.

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Hatay için fırtına uyarısı
Sonraki Haber
İstanbul'da işçilerin kaldığı konteynerde yangın