Ana SayfaGüncelAkşener’den hükümete İdlib eleştirisi: Mikrofon delikanlılığını artık bırakın

Akşener’den hükümete İdlib eleştirisi: Mikrofon delikanlılığını artık bırakın

HABER MERKEZİ – İYİ Parti lideri Akşener, Suriye ordusunun saldırısı sonucunda beş askerin ölmesi ve ardından Ankara’dan gelen açıklamalara ilişkin yaptığı açıklamada hükümeti eleştirdi, “Mikrofon delikanlılığını artık bırakın ve gereğini yapın” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında İdlib’de Suriye hükümet güçlerince düzenlenen saldırı sonucunda beş askerin hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Akşener, “Yeni haftaya yeni bir acıyla girdik. 5 Mehmedimizi daha şehit verdik” dedi ve saldırının ardından AKP hükümeti tarafından yapılan açıklamaları hatırlattı.

“Bu olayın ardından yapılan açıklama ise geçen haftanın aynısıydı. Saldırı noktaları ateş altına alınmış ve gerekli cevap verilmiş” diyen Akşener, “Artık tahammülümüz kalmadı. Ülkemizi soktuğunuz Suriye bataklığında Mehmedim can veriyor” diye belirtti.

İYİ Parti lideri, hükümete seslenerek “Mikrofon delikanlılığını artık bırakın ve gereğini yapın” şeklinde konuştu.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan saldırıya dair dün yapılan açıklamada, “Yoğun topçu atışı neticesinde 5 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş, hedefler tahrip edilmiş ve şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamıştır, bırakılmayacaktır” denilmişti.

Daha sonra yapılan açıklamada ise “101 rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği öğrenilmiştir” ifadesi yer almıştı.


MSB: İdlib’de beş asker hayatını kaybetti


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Aile, kardeşini cinsel istismara maruz bırakan oğullarından şikayetçi olmadı
Sonraki Haber
Bahçeli'den AKP'ye Rusya ile ilişkileri gözden geçirme çağrısı