Ana SayfaGüncelAntep’te süresiz eylem ve etkinlik yasağı

Antep’te süresiz eylem ve etkinlik yasağı

HABER MERKEZİ – Antep’te yapılacak her türlü eylem ve etkinliğin yasaklandığı açıklanırken, valilik yasağın süresini belirtmedi.

Gaziantep Valiliği, kentte yapılacak her türlü eylem ve etkinliğin yasaklandığını duyurdu.

Yasağın süresine ilişkin bir açıklama ise yapılmadı.

İdlib’de TSK birliklerinin hedef alındığı saldırıya değinilen açıklamada, “sosyal medya üzerinden kaos ortamı çıkarmaya çalışarak kamu düzeninin bozulmasına sebep olacak paylaşımlar yapıldığı” iddia edildi.

Açıklamada, bu iddia doğrultusunda “müzahir kitleler tarafından çeşitli legal-illegal eylem ve etkinlikler yapılacağı tespit edilmiştir” denildi.

Açıklamanın devamında şunlar kaydedildi:

“Bu bağlamda, farklı kesimler arasında çatışma çıkması, milli birlik ve beraberliğimizin zedeleyici provokatif eylemlerin önüne geçilmesi, milli güvenliğin sağlanması, kamu düzeninin, kamu esenliğinin, huzur ve güvenliğinin korunması ve yaşanabilecek her türlü olumsuz durumun önüne geçilebilmesi amacıyla, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince Valiliğimiz tarafından izin verilenler hariç olmak üzere İlimiz genelinde gerçekleştirilebilecek ve belirtilen konuların devamı niteliğindeki, tüm toplantı ve gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, açık yer toplantısı afiş, pankart ve poster asma, el ilanı ve bildiri dağıtma, konferans, panel, seminer vb. her türlü eylem/etkinlikler 29.02.2020 Cumartesi itibari ile yasaklanmıştır.”

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Ölüm orucundaki Koçak'ın durumu ağırlaşıyor, anne ve babası gözaltında
Sonraki Haber
Bir korku filmi: “Saint Maud”