Ana SayfaEğitimBeş il ve iki ilçede eğitime kar tatili

Beş il ve iki ilçede eğitime kar tatili

HABER MERKEZİ – Kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle yarın Bitlis, Ordu, Batman-Sason, Artvin, Siirt-Eruh, Van ve Şırnak’ta eğitime bir gün ara verildi.

Kar yağışı nedeniyle birçok ilde 11 Şubat (yarın) günü eğitime ara verildi.

Bitlis

Bitlis Valiliği’nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Bitlis il genelinde (Bitlis merkez ve merkeze bağlı tüm köyler, tüm ilçeler ve ilçelere bağlı tüm köylerde) eğitime bir gün süre ile ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılmalarına karar verildiği bildirildi.

Ordu

Ordu Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda Ordu genelinde, ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde, eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Ayrıca, engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaklar.

Batman

Sason Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle Sason ilçesi genelinde yarın ilk ve orta dereceli okullar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezinde eğitim öğretime bir gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de aynı gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Artvin

Artvin Valiliği’nden yapılan duyuruda da  kar yağışı sonrası buzlanma nedeniyle Artvin merkez, Borçka, Murgul, Hopa, Kemalpaşa ve Arhavi ilçelerinde yarın, ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde eğitim öğretime bir gün ara verildiği belirtildi.

Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün izinli sayılacak.

Siirt

Eruh İlçe Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada ise yoğun kar yağışı nedeniyle ilk, orta ve lise dereceli okullar yarın bir gün süreyle tatil edildiği, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personellerin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Van

Van Valiliği de, devam eden yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli eğitim öğretim, halk eğitim, özel eğitim, rehberlik araştırma ve rehabilitasyon merkezlerinde bir gün süre ile ara verildiğini duyurdu.

Açıklamada ayrıca engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Şırnak

Şırnak Valiliği’nden yapılan duyuruda merkez ve ilçelerinde de eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Evrensel gazetesine 10 günlük ilan kesme cezası
Sonraki Haber
Hakkari’de beş alan “özel güvenlik bölgesi” ilan edildi