Ana SayfaGüncelKadir İnanır “barış” çağrısını yineledi: Tek isteğim ve tek derdim bu

Kadir İnanır “barış” çağrısını yineledi: Tek isteğim ve tek derdim bu

HABER MERKEZİ – Barışı dillendirdiği için hedef alınan Kadir İnanır, çağrısını bir kez daha yineledi. İnanır, “Konuya siyaset üstü bakıyorum. Benim derdim bu memlekete barış gelsin, sonra işime döneyim” dedi. Sosyal medyada hakkındaki bazı olumsuz yorumlar için de “Bir gün ‘Kadir ağabeye ayıp ettik’ diyecekler” değerlendirmesinde bulundu.

“Bir gün bu topraklara büyük bir barış hakim olacak” dediği ve HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın “Devran” kitabından uyarlanan tiyatro oyununa gittiği için hedef alınan usta oyuncu Kadir İnanır, barış çağrısını bir kez daha yineledi.

Sözcü’den Emre Çevik’in haberine göre, gittiği bir AVM’de gazetecilerin soruları üzerine konuşan İnanır, 7 yıldır barış için uğraş verdiğini belirterek, “Büyük barış gelmeden hiçbirinizin işinin kolay olmayacağını savunuyorum” dedi.

“Benim bir tek isteğim var: her şey bu ülkede çok güzel olsun, herkes birbirini çok sevsin ve saysın” diyen İnanır, görüş farklılıklarına açık olduğunu vurguladı.

Barışın önemine bir kez daha vurgu yapan İnanır, basın özgürlüğü ve ekonomik refah gibi can alıcı konuların yolunun barıştan geçtiğini belirtti.

Hedef alınmasına dair de konuşan İnanır, “Olsun, onlar olur, olmazsa hayatın tadı olmaz” dedi ve aleyhine konuşanların ise bir gün vicdanıyla baş başa kalacaklarını ve “Kadir Abiye ayıp ettik” diyeceklerini söyledi.

Sorular üzerine siyasete girme gibi bir durumunun olmadığını da söyleyen İnanır, “Şimdiye kadar yapsam beş yüz kere siyasete girerdim. Konuya siyaset üstü bakıyorum. Benim derdim bu memlekete barış gelsin, sonra işime döneyim” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
CHP bildiğiniz gibi: İdlib için çözüm(süzlük) önerileri
Sonraki Haber
'Dünyada gazeteciler için en tehlikeli ülke Meksika'