Ana SayfaGüncelKarınca’nın vizyon seçkisi: ‘Küçük Kadınlar’ ve ‘Yeni Baştan’

Karınca’nın vizyon seçkisi: ‘Küçük Kadınlar’ ve ‘Yeni Baştan’

HABER MERKEZİ – Bu hafta dördü yerli olmak üzere 10 film gösterime girdi. 14 Şubat itibari ile vizyonda olan filmlerden Greta Gerwig’in “Küçük Kadınlar”ı ve Nicolas Bedos’un yazıp yönettiği “Yeni Baştan”ı sizin için seçtik.

Küçük Kadınlar

Louisa May Alcott’ın 1867’de kaleme aldığı Küçük Kadınlar (Little Women) yedinci kez sinemaya uyarlanıyor.

Greta Gerwig’in aynı adla sinemaya uyarladığı film, Amerika iç savaşında kendi yaşamlarını kurmaya çalışan Jo, Meg, Amy ve Beth adlı kız kardeşlerin hikâyesini anlatıyor.

Filmde Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Timothee Chalamet, Laura Dern ve Meryl Streep gibi oyuncular var.

Gerwig, filmde kız kardeşlerin hem gençlik hem de yetişkinlik yıllarını anlatarak, uyarlamaya farklı bir bakış getirmeye çalışıyor.

Küçük Kadınlar, 92’inci Akademi Ödülleri’nde de En İyi Film dalında aday olmuştu. Ancak ödül alamamıştı.

Yeni Baştan

2019’da Cannes Film Festivali’nde ilk gösterimini yapan Nicolas Bendos’un Yeni Baştan’ı (La Belle Époque) romantik-komedi türünde.

Film, 1975’te geçen bir televizyon dizisine dahil olan altmışlı yaşlardaki Victor’un zamanda geriye dönerek ilk aşkıyla yeniden birlikte olma şansını yakalamasına odaklanıyor.

Filmde, Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier, Fanny Ardant, Pierre Arditi ve Lizzie Brochere gibi oyuncular var.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
ABD Senatosu'ndan Trump'ın İran’a savaş yetkisini kısıtlamaya onay
Sonraki Haber
Gazeteci Yunus Duman gözaltına alındı