Ana SayfaGüncelWes Anderson’ın merakla beklenen yeni filminden ilk fragman

Wes Anderson’ın merakla beklenen yeni filminden ilk fragman

HABER MERKEZİ – Köpek Adası, Çılgın Liseliler, Büyük Budapeşte Oteli gibi filmlerin yönetmeni Wes Anderson’ın yeni filmi “The French Dispatch”ten ilk fragman yayınlandı.

Usta yönetmen Wes Anderson’ın “The French Dispatch”inden ilk görüntüler paylaşıldı.

Filmin oyuncu kadrosunda Bill Murray, Benicio Del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Elisabeth Moss gibi isimler var.

“Amerikalı gazetecilere yazılmış bir aşk mektubu” olarak tanımlanan film, hayali bir 20. yüzyıl Fransa şehrinde geçiyor.

“The French Dispatch” isimli kurgusal bir Amerikan dergisini merkezine alan film, dergi ekibinin elli yıl boyunca yaşadıklarına uzanıyor.

Anderson film ile ilgili daha önce şunları söylemişti: “The French Dispatch, açıklaması kolay bir hikâye değil. Amerikalı bir gazetecinin Fransa’da kendi dergisini yaratma süreciyle ilgili bir film. Bu gazetede istediği şeyi yazmak için savaşan bir gazetecinin portresi hakkında bir hikâye. Film, basın özgürlüğü hakkında bir film değil ama gazeteciler hakkında konuştuğunuzda gerçek dünyada neler olduğunu da konuşuyorsunuz.”

İlk fragman

Bantmag’den Mine Metin’in aktardığına göre, merakla beklenen film 4 saat 1 dakika uzunluğunda olacak ve iki parça hâlinde yayınlanacak.

Türkiye için vizyon tarihi henüz belli olmayan film, ABD’de 24 Temmuz’da 18 yaş sınırı ile vizyona girecek.

“The French Dispatch”ten paylaşılan ilk fragman şöyle:


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İBB'den Kanal İstanbul'un ÇED raporuna karşı dava
Sonraki Haber
Irak'ta ABD askerlerinin de bulunduğu üsse saldırı