Ana SayfaGüncelBeyoğlu Sineması’ndan ‘Haftalık Sinema Gazetesi: 1989’

Beyoğlu Sineması’ndan ‘Haftalık Sinema Gazetesi: 1989’

HABER MERKEZİ – Corona virüsü salgını nedeniyle kapılarını kapatmak zorunda kalan Beyoğlu Sineması, “Haftalık Sinema Gazetesi: 1989″u hazırladı. Bülten, abonelik sistemiyle okurlara ulaşacak.

Türkiye’de de hızla yayılan yeni tip Corona virüsü salgını nedeniyle kapılarını kapatmak zorunda kalan Beyoğlu Sineması, Haftalık Sinema Gazetesi: 1989‘u hazırladı.

İstanbul’un en eski kent sinemalarından Beyoğlu Sineması, kapalı kaldığı dönem içerisinde çalışanlarının haklarını koruyabilmek ve ileride yine kapılarını açabilmek için abonelik sistemiyle izleyicilerine bülten göndermeye başlayacağını açıkladı.

Beyoğlu Sineması ve sinema gündemine dair hazırlanmış özgün içerikler, sektörün önemli isimleri tarafından kaleme alınmış sinema anıları, filmlerle ilgili yorumlar, haberler ve daha fazlasının yer alacağı 1989‘un ilk sayısı 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak.

İlk sayının konukları sinema yazarı Şenay Aydemir ve senarist Uygar Şirin.

Sinemanın kuruluş yılını temsilen “1989” adı verilen ve haftalık sinema gazetesi olarak tasarlanan bültene abone olmak için aylık 10,00 TL ve yıllık 100,00 TL olmak üzere iki farklı üyelik sistemi bulunuyor.

Beyoğlu Sineması, Türkiye’de ilk Corona virüsü vakasının görülmesinin ardından tedbir amacıyla kapandı ve personelinin de tüm haklarını koruyarak ücretli izne çıkardı.


Ayrıntılı bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.

Atlas ve Rexx sinemaları kapanıyor


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Ulaştırma Bakanı Turhan görevden alındı
Sonraki Haber
Emre Yeksan ilk filmi 'Körfez'i ücretsiz olarak yayınladı