Ana SayfaGüncelÇoğulcu medya için: Basın Evi Destek Aracı’na başvurular başladı

Çoğulcu medya için: Basın Evi Destek Aracı’na başvurular başladı

HABER MERKEZİ – Çoğulcu medya için Avrupa Birliği’nin desteği ile Gazeteciler Cemiyeti’nin yürüttüğü ‘Basın Evi Destek Aracı’nın yeni başvuru dönemi başladı.

Avrupa Birliği’nin desteğiyle Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen “Demokrasi için Medya, Medya için Demokrasi” (M4D) projesi için başvurular başladı.

Projenin “Basın Evi Destek Aracı” adlı ayağı 14 Şubat’ta başvuruya açıldı. Destek aracına başvuru alımı 3 Nisan 2020’de sona eriyor.

Gazeteciler, medya kuruluşları ve medya alanında faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri projenin bu ayağına başvuru yapabiliyor.

Cemiyet projenin amacını “medya çoğulculuğu ve basın özgürlüğü için uygun ortamın sağlanmasına ve gazeteciler arasında dayanışmanın güçlendirildiği bir ortamın oluşturulmasına katkıda bulunmak” olarak ifade diyor.

Projenin “Basın Evi Destek Aracı” ile ilgili kısmı için Van, İzmir, Ankara ve İstanbul’da bilgilendirme günleri düzenlenecek.

M4D proje ekibi, düzenlenecek toplantılarda başvuru kriterleri ve başvuru süreci ile ilgili bilgileri paylaşacak, katılımcıların sorularını yanıtlayacak.


Daha ayrıntılı bir bilgi ve ilgili Başvuru Formu’na BURADAN bakabilirsiniz.

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
ABD-Taliban anlaşması: Gerici radikalizmin zaferi
Sonraki Haber
Dünya genelinde 'Corona'dan ölenlerin sayısı üç bini aştı