Ana SayfaGüncelErdoğan’dan videolu ‘Corona’ mesajı: Evde kalın

Erdoğan’dan videolu ‘Corona’ mesajı: Evde kalın

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya üzerinden yayınladığı video mesajda, herkese ‘evlerinizde kalın’ dedi ve ekledi: “Olumsuzluk kampanyası meydana getirmeye çalışanlara inanmayın. Alışverişte hiçbir ürün yok satmamaktadır. Bütün ürünler elimizde mevcuttur.”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’de şu ana dek 21 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Corona virüsüne ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir video mesaj yayınladı.

Erdoğan, mesajında yurttaşlara ‘evlerinde kalma’ çağrısını yineleyerek şunları söyledi:

“Müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin Milletinin hizmetinde. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim. Devletimiz görevinin başındadır. Özellikle sağlık bakanlığımız tüm personeliyle, doktorlarıyla, sağlık memurlarıyla, artık zaman mefhumu kullanmadan çalışmaktadır. Bundan dolayı şahsım, ailem milletim adına hakikaten alkışlarımızla tebrik ediyorum.
Sizlerden ricamız hükümet yetkililerimizin uyarılarınızı takip etmenizdir. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanların sokaklara çıkmamalarıdır. Sokağa çıkanlar varsa rastgele söylemiyoruz. Dikkatle bu işi takip edenleri olarak doktorlarımızdan ve Bilim Kurulu üyelerimizden aldığımız tavsiyelerle söylüyoruz. Dikkat edilirse az sayıda da olsa ölenlerimize baktığımız zaman bunların hepsinin de bunların yaş grubunda olduğunu gördüğümüz zaman demek ki yapılan uyarılar doğrudur. Sağlık ve huzur içinde ülkemizi yarınlara taşıyacağız. Olumsuzluk kampanyası meydana getirmeye çalışanlara inanmayın. Alışverişte hiçbir ürün yok satmamaktadır. Bütün ürünler elimizde mevcuttur. Batı ülkelerindeki raflara aldanmayın. Gerek sağlıkta gerekse diğer noktada bu inançla da ben size var olun, sağ olun Allah’a emanet olun diyorum.”

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Van'da yurttaşlar: Evde kalırsak açlıktan ölürüz
Sonraki Haber
Hırvatistan'da 5.3 büyüklüğünde deprem