Ana SayfaGüncel“After Life” geri dönüyor, yeni sezondan ilk fragman yayında

“After Life” geri dönüyor, yeni sezondan ilk fragman yayında

HABER MERKEZİ – Ricky Gervais’in yaratıcısı olduğu “After Life”ın 24 Nisan’da ekranlara gelecek olan ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı.

Britanyalı komedyen ve oyuncu Ricky Gervais’in yönettiği ve başrolünü üstlendiği “After Life”, bu ay ikinci sezonuyla ekranlara geri dönecek.

“After Life”, eşi Lisa’yı kaybetmenin acısını atlatmak için istediği her şeyi yapmaya ve söylemeye başlayan Tony’nin hayatını konu alıyor.

Ricky Gervais, dizide hayata karşı kaybedecek bir şeyi olmadığını düşünüp buna göre yaşayan Tony karakterini canlandırıyor.

Lisa’nın ölümünün ardından etrafındakilerin ne düşündüğünü umursamadan istediğini söylemeye ve yapmaya başlayan Tony, bu umursamazlığını adeta bir ‘süper güç’ olarak görüyor. Ancak çevresindeki insanların Tony’i bir zamanlar olduğu iyi insana döndürmeye çalışmaktan bir türlü vazgeçmemesi, işlerin karmaşık bir hal almasına neden oluyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Gervais’e Kerry Godliman, Tom Basden, Tony Way, David Bradley ve Ashley Jensen gibi isimler eşlik ediyor.

“After Life”ın ikinci sezonu için tanıtım çalışmalarını sürdüren Netflix, dizinin 24 Nisan’da ekranlara gelecek yeni sezonundan ilk fragmanı yayınladı.

Fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
IMF: Türkiye de dahil tüm üyelerimizle temas halindeyiz
Sonraki Haber
TÜİK verileri: İşsizlik oranı yüzde 13,8 seviyesinde