Ana SayfaGüncelAnkara Caz Festivali ‘Corona’ nedeniyle ‘online’ yapılacak

Ankara Caz Festivali ‘Corona’ nedeniyle ‘online’ yapılacak

HABER MERKEZİ – 30 Nisan-10 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan 24. Uluslararası Ankara Caz Festivali Corona virüsü salgını nedeniyle ‘online’ yapılacak.

Yeni tip Corona virüsünün yol açtığı Covid-19 salgının nedeniyle 24. Uluslararası Ankara Caz Festivali, ‘online’ yapılacak.

Caz Derneğinden yapılan açıklamada, 30 Nisan-10 Mayıs tarihlerinde yapılacak festival çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

18 etkinliğin yer alacağı festivaldeki diğer konserlerin, 10 Mayıs’a kadar belirlenecek internet sitesinden yayınlanacağı bildirilen açıklamada, uygun olan konserlerin de yine siteden canlı yayınlanacağı kaydedildi.

Caz Derneği Başkanı ve Festival Küratörü Özlem Oktar Varoğlu, cazın özgür ve demokratik bir sanat biçimi olduğuna ifade etti.

“Sanat, toplumun yansımasıdır. Bu açıdan ‘Cazda Özgürlük ve Demokrasi’yi temamız olarak seçtik ve festivalin 24. yılında yine birbirinden değerli orkestraların eşliğinde sanata bir de bu açıdan bakmak istedik.”

Festival Direktörü Tuğçe Alpaslan ise şunları söyledi:

“Programımız, en kısa sürede ‘ankaracazfestivali.com‘ ve ‘cazdernegi.org‘ sitelerimizden yayımlanacak. Programlandığı şekliyle festival, Caz Derneği, UNESCO ve Herbie Hancock Jazz Institute iş birliğiyle 30 Nisan Dünya Caz Günü’nde yapılacak konserle açılacak.”

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
LGS başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı
Sonraki Haber
Hatay'da 4.7 büyüklüğünde deprem