Ana SayfaGüncelBir tiyatro ekibinin prova sürecinin hikayesi: ‘Kaygan Zemin’

Bir tiyatro ekibinin prova sürecinin hikayesi: ‘Kaygan Zemin’

HABER MERKEZİ – Bir tiyatro ekibinin prova sürecinde yaşadıklarına odaklanan “Kaygan Zemin” adlı dizi, YouTube’da yayınlanmaya başladı.

Gradus Production’ın yapımcılığını üstlendiği “Kaygan Zemin” adlı dizi, YouTube’da yayınlanıyor.

İlk bölümü 27 Mart’ta Gradus TV adlı YouTube kanalında izleyici ile buluşan dizinin şu ana kadar dört bölümü seyirciyle buluştu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Eray Karadeniz, Berk Türkmani, Dilara Topuklular, Yasin Bardakçı, Ozan Güçlü, Hazal İspirli, Kübra Balcan, Zeynep Parla, Ali Kurum, Ceren Taşçı, Onur Gürçay ve Batuhan Öztaş yer alıyor.

Senaryosu Dilara Topuklular tarafından kaleme alınan “Kaygan Zemin”in yönetmenliğini ise Berk Türkmani, Dilara Topuklular ve Barış Demirdelen gerçekleştiriyor.

https://youtu.be/SuXZa9K03jI

FilmLoverss’ın haberine göre bir tiyatro ekibinin prova sürecinin hikayesini anlatan dizi şöyle tanıtılıyor:

“Almanya’da tiyatro yönetmeni olarak yaptığı çalışmalarla ünlenen sıra dışı yönetmen Kerem Alkır’ın bir sonraki hedefi, Türkiye’de çığır açacak bir tiyatro oyunu sahnelemektir. Bunun için Türkiye’ye dönüş yapan Kerem Alkır, seçtiği birbirinden farklı karakterdeki yedi oyuncuyla bir yolculuğa çıkar.
“Oyuncular ilk prova gününden itibaren Kerem Alkır’ın beğenisini kazanmaya çalışır. İlginç yöntemleriyle tanınan bu yönetmenle çalışmaya hevesli bu yedi oyuncu hem bu beğeniyi kazanmak için birbirleriyle rekabet eder hem de Kerem Alkır’ın dayattığı koşullara ayak uydurmaya çabalar.
“Sonuç olarak oyuncuların hem yönetmenlerine hem kendilerine hem de birbirlerine karşı verdikleri mücadelelere, aralarında gelişen yeni dostluklar ve aşklar da eşlik eder. İzleyici ise bütün bu maceraya çoğunlukla, provaları kaydetmekle görevli bir asistanın kamerasından tanık oluyor.”

Dizinin şu ana kadar yayınlanan tüm bölümlerine BURADAN ulaşabilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
31 ilde sokağa çıkmak yasak: Kimler muaf, nereler açık olacak?
Sonraki Haber
İstanbul'da dayanışma ağları genişliyor