Ana SayfaToplumsal CinsiyetBoşandığı kadını alıkoyup, darp eden Recep Yılmaz hakkında işlem yapılmadı

Boşandığı kadını alıkoyup, darp eden Recep Yılmaz hakkında işlem yapılmadı

HABER MERKEZİ – İstanbul’da Semine Eylence, boşandığı Recep Yılmaz isimli erkek tarafından zorla alıkonularak, darp edildi. Kadın darp raporuyla emniyete giderek şikayette bulundu ancak Yılmaz’ın ifadesi dahi alınmadı.

İstanbul’da yaşayan Semine Eylence, yaklaşık 5 yıldır ayrı yaşadığı 1 yıl önce de boşandığı Recep Yılmaz tarafından zorla alıkonulup, şiddete maruz bırakıldı.

14 Nisan sabahı işe giderken yanına beyaz bir arabanın yaklaştığını anlatan kadın, içinden çıkan Yılmaz’ın kendisini zorla arabaya soktuğunu söyledi.

Aracın içinde Yılmaz tarafından sürekli darp edildiğini dile getiren Eylence, aracı kullanan kişiden yardım istediğini ancak etmediğini ifade etti.

Maruz kaldığı şiddeti, Twitter üzerinden duyuran Eylence, ardından kulübe gibi bir yere götürüldüğünü ve şiddetin burada sürdüğünü anlattı.

Yılmaz’ın kendisine hakaret ettiğini ve yanındaki silahla ölümle tehdit ettiğini aktaran Eylence, sonrasında bağırdığını ve tanımadığı birinin gelip kendisini kurtardığını kaydetti.

Eylence, sonrasında hastaneye giderek darp raporu aldığını ve emniyete giderek Yılmaz hakkında şikayette bulunduğunu belirtti.

Annesi adına Twitter’dan olayın seyrini paylaşan kızı, Yılmaz’ın ne gözaltına alındığını ne de ifadesinin alındığını söyledi.

İfade tutanaklarını da paylaşan kadın, Yılmaz’ın cezalandırılması için herkese çağrıda bulundu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İnfaz yasası yürürlüğe girdi, cezaevlerinden tahliyeler başladı
Sonraki Haber
Bugün Ezidilerin ‘Çarşema Sor’ bayramı