Ana SayfaCezaevleriCezaevleri: Hasta tutuklu Gemgin Durak kalp krizi geçirdi

Cezaevleri: Hasta tutuklu Gemgin Durak kalp krizi geçirdi

HABER MERKEZİ – Burhaniye Cezaevi’nde kalan hasta tutuklu Gemgin Durak’ın kalp krizi geçirdiği bildirildi.

Balıkesir Burhaniye Kapalı Cezaevi’nde bulunan ve rahatsızlığından dolayı kalbinde altı tane stent bulunan Gemgin Durak, kalp krizi geçirdi.

Durak, yaşadığı rahatsızlığı haftalık telefon görüşmesi sırasında kardeşi Abdulsamet Durak’ın eşi Seher Durak’a aktardı.

Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre, görüşmede 18 Mayıs günü saat 14.00 sıralarında kalp krizi geçirdiğini aktaran Gemgin Durak, ilk olarak Burhaniye Devlet Hastanesi’ne, oradan da Balıkesir Devlet Hastanesi’ne götürüldüğünü belirtti.

Hastanede kendisine anjiyo yapıldığını ve kalp damarlarından birinin yüzde 100, diğerinin yüzde 40 ve bir diğerinin de yüzde 45 olmak üzere üç tıkalı damarının olduğunu bildiren Durak, hiçbirinin açılmadığını aktardı.

O gece gardiyanların kendisini cezaevine geri götürmek istediğini söyleyen Gemgin Durak, kan değerlerinin yüksek olduğu için doktorların izin vermediğini, dört gün yoğun bakımda tutulduğunu ve damarları açılmadığı için doktorların ameliyat yapılması gerektiğini belirtti.

Son olarak cezaevi şartlarında ameliyat olmak istemediğini aktaran Durak, cezaevine geri getirildiğini ve Corona virüsü şüphesiyle karantinada tutulduğunu ve bir koğuş arkadaşının gönüllü olarak gelip kendisine refakat ettiğini ifade etti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Cezaevlerinde 'Corona': Silivri’de bir tutuklu hayatını kaybetti, 82 vaka var
Sonraki Haber
MEB'den sözleşmeli öğretmenlere ilişkin açıklama