Ana SayfaGüncelErdoğan: Size bazı sıkıntılar veriyor olabiliriz

Erdoğan: Size bazı sıkıntılar veriyor olabiliriz

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Size bazı sıkıntılar veriyor olabiliriz ama bunlara tahammül edersek inşallah bu korona virüs belasından çok daha kısa zamanda kurtulacağımıza inanıyorum” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Projesi TBM Tünelleri Tamamlanma Töreni’nde konuştu.

Metro hattının devreye girmesiyle İstanbul Havalimanı’nın ulaşım sorununun tamamen çözüleceğini savunan Erdoğan, “İki yıllık inşaat sürecinin sonunda tünelde ışığı görüyoruz. İstanbul şehrin kuzey aksı üzerinde çok önemli ve verimli toplu taşıma alternatifine kavuşacaktır. Ray döşeme, sinyalizasyon işlemlerinin erkenden tamamlanarak hizmete girmesini temenni ediyorum” dedi.

Corona virüsü salgınına dair de açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Korona virüs belasından da inşallah kurtulacağız, endişe etmeyin” dedi ve şunları ekledi:

“Bazı sıkıntılar size veriyor olabiliriz ama bunlara tahammül edersek inşallah bu korona virüs belasından çok daha kısa zamanda kurtulacağımıza inanıyorum. Aynı durumu ben kendi şahsım ailemde de yaşıyorum. Hep birlikte aldığımız tedbirlere eğer uyarsak inanıyorum kısa zamanda biz dünya ülkelerine göre bu işi çabuk aşacağız. Sizleri sıkıntıya düşürüyorsak sizden özellikle özür diliyorum. Gelin sabredelim bir an önce sahil-i selamete çıkalım.”

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Çavdar Tarlası ve Berivanlar – Mithat Sancar
Sonraki Haber
Canlı Blog | Vaka sayısı 4 milyonu aştı, salgında son durum ne?