Ana SayfaGüncelKars’ta Toplumsal Dayanışma Mağazası açıldı

Kars’ta Toplumsal Dayanışma Mağazası açıldı

HABER MERKEZİ – Kars Belediyesi, ihtiyaç sahibi yurttaşlara kıyafet desteği sunmak için Toplumsal Dayanışma Mağazası’nı açtı.

Kars Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetler Müdürlüğü bünyesine bağlı olarak ihtiyacı olan yurttaşlara kıyafet sağlamak için Toplumsal Dayanışma Mağazası’nı hizmete açtı.

Kars Belediye Eşbaşkanları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen ile meclis üyeleri katıldı.

Açılışta konuşan eşbaşkan Alaca, kentteki dayanışmayı sürekli kılmayı hedeflediklerini belirtti.

Giysi ve ayakkabı desteğinin yanı sıra ilerleyen zamanlarda çocuklar için kırtasiye malzemesi desteğinin de sağlanacağını dile getiren Alaca, şunları söyledi:

“Dayanışma mağazasına yardım gönderecek ve getirecek olan vatandaşların, kullanılmış ikinci el kıyafet ve ayakkabı ile birlikte yeni olanlarla da kampanyayı desteklemeleri rica ediyoruz. Kars’tan ve Kars dışından çok sayıda vatandaşımız mağazamıza destek vermek istiyorlar. Bizlerde çok gecikmeden bayram arifesinde açılışı yapmak istedik.
İkinci el giyim malzemesi de kabul ediyoruz. Ancak yeni olursa daha mutlu olacağız. Zaten dayanışmanın en önemli ayağı birlikteliktir. Pandemi sürecinde bu dayanışmaya vesile oldu. Emeği geçen ve destek verecek herkese teşekkür ediyoruz.”

Eşbaşkan Alaca, özellikle yeni ve kullanılmamış giysi ve ayakkabı gönderecek olan yurttaşların, belediye hizmet binası altındaki Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne ulaşmalarını istedi.


Mezopotamya Ajansı

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Sonraki Haber
Amazonlar'da Corona vakaları artıyor: 'Önlem alınmazsa soykırım olacak'