Ana SayfaBilim ve TeknolojiTwitter’dan karantina sonrasında da evden çalışmaya izin

Twitter’dan karantina sonrasında da evden çalışmaya izin

HABER MERKEZİ – Corona virüsü salgını süresince alınan tedbirler kapsamında evden çalışmaya başlayan Twitter, karantina bittikten sonrada bu sistemi sürdüreceğini açıkladı.

Sosyal medya platformu Twitter, yeni tip Corona virüsünün yol açtığı Covid-19 salgınına karşı önlem kapsamında kapattığı ofislerini Eylül ayından önce açmayı düşünmediğini ve birçok çalışanına karantina sonrasında da kalıcı olarak uzaktan çalışma izni vereceğini açıkladı.

Euronews’te yer alan habere göre yaşanan sağlık krizi sırasında uzaktan çalışmaya Mart ayında başlayan ilk şirketlerden olduklarını hatırlatan Twitter, bu politikaya süresiz olarak devam edilmesi kararı aldıklarını bildirdi.

Şirket sözcüsü, merkezden bağımsız çalışma ve personelin herhangi bir yerden çalışmasına izin veren dağıtılmış iş gücüne verdikleri önem sayesinde kriz önlemlerine hızlıca uyum sağlamada başarılı olduklarını ifade etti.

Sözcü “Son birkaç ay bunu başarabileceğimizi gösterdi. Eğer çalışanlarımızın rolleri ve durumları evden çalışmalarına olanak sağlıyorsa ve bunu devam ettirmek istiyorlarsa buna izin vereceğiz” dedi.

Twitter ayrıca ofislerin yeniden açılmasının ise dikkatli ve kademeli bir şekilde hayata geçirileceğini belirtti.


Twitter’dan ‘Covid-19 uyarı’ etiketi




Önceki Haber
Sigaradan alınan vergiye yüzde 17 zam
Sonraki Haber
HDP: İnfaz yasasıyla Soma'nın faillerinin serbest kalmalarının önü açıldı