Ana SayfaToplumsal CinsiyetAnkara’da kendisinden ayrılan kadını darp eden erkek serbest bırakıldı

Ankara’da kendisinden ayrılan kadını darp eden erkek serbest bırakıldı

HABER MERKEZİ – Ankara’da Ahmet isimli erkek, kendisini reddeden eski sevgilisini darp etti. Ayrıca kadının aracını da kullanılamaz hale getiren erkek, yalnızca 3 ay uzaklaştırma cezası verilerek serbest bırakıldı.

Ankara’da yaşayan bir kadın, 2 yıl birlikte olduğu Ahmet M.Ç. isimli erkekten kendisini şiddete maruz bıraktığı için ayrıldı.

Kadın, ayrıldıktan sonra da kendisini darp eden Ahmet M.Ç. hakkında şikayette bulundu.

Gözaltına alınan Ahmet M.Ç.’ye 2 ay uzaklaştırma cezası verildi. Erkek, cezası bittikten sonra da kadına şiddet uygulamaya devam etti.

Önceki gün ise kadının yolunu keserek, yeniden birlikte olmak istediğini söyleyen Ahmet M.Ç., reddedilince kadını darp etti.

Ahmet M.Ç., daha sonra da kadının park halindeki otomobilinin üzerine çıkıp, tekmeledi. Aracın ön camı, çamurluğu ve kapıları kullanılmaz hale geldi.

DHA’nın haberine göre ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, erkeği gözaltına aldı.

Kadının darp raporu alarak şikayette bulunduğu Ahmet M.Ç.’ye, 3 ay yaklaşmama cezası verilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

‘Emine Bulut gibi olmak istemiyorum’

Uzaklaştırma kararı biter bitmez şiddetin devam ettiğini belirten kadın, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Arabasıyla önce bacağıma hafif çarptı. Muhatap olmadım, arabama doğru giderek bindim, arabamda yanıma gelip oturdu. ‘Seni çok seviyorum, evleneceksin’ dedi. ‘Evlenmeyeceğim’ deyince suratıma vurdu ve arabamın içini parçalamaya başladı. Arabadan inince boynumdan tutup, ağzımı kapatarak kendi aracına bindirmeye çalıştı. Çevredekiler beni kurtardı. Sonra arabamı kullanılmaz hale getirdi.”

Ahmet M.Ç.’ye maddi ve manevi tazminat davası açmak istediğini kaydeden kadın, “Emine Bulut gibi olmak istemiyorum. Bir an önce cezalandırılmasını istiyorum” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kırşehir Cezaevi’nde tutuklular “askeri nizamda sayıma” karşı açlık grevinde
Sonraki Haber
Güven, Farisoğulları ve Berberoğlu’nun milletvekilliği düşürüldü