Ana SayfaGüncelBahçeli’den erken seçim açıklaması

Bahçeli’den erken seçim açıklaması

HABER MERKEZİ – MHP lideri Bahçeli, parti teşkilatlarına gönderdiği genelgede “Türkiye’yi erken seçime sürükleme kara propagandasına kulak asılmayacak, milletvekili seçimleri 2023 Haziran’da yapılacaktır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti teşkilatlarına bir genelge gönderdi ve erken seçim tartışmalarını değerlendirdi.

Genelgede  Bahçeli, erken seçime ihtiyaç olmadığı yönündeki görüşünü yineleyerek şunları ifade etti:

“Türkiye’yi erken seçime sürükleme, bu suretle sanal bir gündem tesis etme gayretkeşliğine heves eden siyasi aymazların hiçbir telkin veya kara propagandasına kulak asılmayacaktır.
“28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır. Erken seçim söylemi ayıplı bir tuzaktır, kirli bir tertiptir, dibi uçurum olan bir tezgahtır. Bu tuzağa düşecek, bu tertibe kanacak, bu tezgaha gelecek aklı başında hiç kimse yoktur.”

Sosyal medyaya müdahale istedi

Sosyal medya alanında yasal bir düzenleme yapılmasının artık ‘mecburi bir hal aldığını’ savunan Bahçeli, devamla şunları belirtti:

“Haysiyet ve itibar suikastı yapan, yalan ve sapkın haber yayan hesaplar yakından takip edilip mutlaka hukuken gereği ikmal edilecektir.
“Hiçbir iftiraya boyun eğilmeyecek, bunları paylaşan, nifak çıkaran hiç kimseye müsamaha gösterilmeyecektir. Sosyal medyanın doğru, temiz ve nezih kullanımına bağlı kalmayanlar bunun sonuçlarına katlanacaktır.”



Önceki Haber
Barış Annesi Nure Tekin hayatını kaybetti
Sonraki Haber
Taksim Dayanışması: Gezi'de katledilenlerle Floyd'un nefesini kesen aynı karanlıktır