Ana SayfaToplumsal CinsiyetBaşhekim çalıştığı hastanede kadın doktora cinsel saldırıda bulundu

Başhekim çalıştığı hastanede kadın doktora cinsel saldırıda bulundu

HABER MERKEZİ – Lüleburgaz’da özel bir hastanenin başhekimi olan erkek, aynı hastanede çalışan kadın doktoru cinsel saldırıya maruz bıraktı.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki özel bir hastanenin başhekimi olan A.Ç. isimli erkek, 30 Mayıs’ta aynı hastanede çalışan kadın doktora tecavüz etti.

Saldırının ardından psikoloğu ile birlikte polise giden kadın ifadesinde, birkaç gün önce sevgilisinden ayrıldığı için o gün, doktor A.Ç’nin kendisine rahatlatması amacıyla alprozam etkili, güçlü bir ilaç verdiğini söyledi.

Saldırının olduğu akşam hastanede nöbetçi olduğunu belirten kadın, olanları şöyle anlattı:

“Aynı gün saat 20.00 gibi yine hastanenin acil servisinde çalıştığım esnada yanıma gelerek bu ilaçtan bir adet daha verdi. Ben yine ilacı kullandım. Aynı gün tam olarak hatırlamadığım bir saatte whatsapptan bana ‘Ben odamdayım. Şarap ve viski var’ şeklinde mesaj attı. Ben kendisine cevap vermedim. Mesajdan 30-40 dakika sonra yanıma gelerek ‘Odama gel’ dedi”

A.Ç’nin ısrarları üzerine odasına gittiğini ve odadaki masada çok sayıda alkollü içecek olduğunu ifade eden kadın, ilaç içtiği için alkol almak istemediğini söyledi.

“Ben ilaçların etkisinde olduğumu ve alkol alırsam toksik tepkime oluşturacağını düşündüğümden bunu reddettim. Bu esnada bana gün içinde 3’üncü ilacı da vermişti. Bu sırada bir şişe şarap açtı. İçmem konusunda hızlanmamı, şarabın çok iyi olduğunu benim de içmemi söyledi. Ben de bir kadehin çeyreği kadar şarap içtim.”

Bir süre sonra fenalaştığını belirten kadın, erkeğin odanın kapısını kilitleyerek kendisini defalarca cinsel saldırıya maruz bıraktığını dile getirdi.

Kadının şikayeti üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri, A.Ç.’yi gözaltına aldı.

A.Ç. savcılık kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.




Önceki Haber
Uşak'ta yolcu otobüsü kamyona çarptı: İki kişi yaşamını yitirdi
Sonraki Haber
Kiyoshi Kurosawa imzalı “Wife of a Spy”dan tanıtım fragmanı