Ana SayfaGüncelCHP’li Özel: Meclis’te yumruklu saldırıya maruz kaldım

CHP’li Özel: Meclis’te yumruklu saldırıya maruz kaldım

HABER MERKEZİ – CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Meclis’te oturuma ara verildiğinde, MHP Milletvekili Olcay Kılavuz olduğunu öğrendiğim kişi arkadan yumruk atmaya çalıştı” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dün akşam TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmelere ara verildiği bir sırada bir başka milletvekilinin yumruklu saldırısına maruz kaldığını açıkladı.

Halk TV yayınında konuşan Özel, kendisine yumruk atmaya çalışan kişiyi görmediğini ancak daha sonra bu kişinin MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz olduğunu öğrendiğini söyledi.

Özel, “Gözlüğümü yere düşürecek bir sarsıntı gibi bir şey oldu. Daha sonra arkadaşlarımızın müdahalesi sonucunda bu saldırıyı püskürttüler. Bunlar Meclis’te olmaması gereken şeyler. Bu kalleşçe saldırıya da arkadaşlarımız hak edilen düzeyde karşılık verdi” dedi.

Fotoğraf: DHA

Basına yansıyan haberlere göre Meclis’te CHP’li milletvekilleri Enis Berberoğlu’nun milletvekilliğinin düşürülmesine tepki olarak oylamayı yavaşlatma eylemi yaptı.

MHP’liler ise Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin oy kullanmak için çok uzun süre bekletildiği gerekçesiyle bu duruma tepki gösterdi.

Özgür Özel, oy kullanma süresinin 45 dakikadan dört saate uzadığını ve bu nedenle önergeler üzerinde söz almalarına izin verilmemesine itiraz ettiklerini söyledi.

Özel, saldırının itirazlar sonucu oturuma ara verilmesinin ardından içeriye geçerken yaşandığını belirtti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
BM'den uyarı: Covid-19 nedeniyle gıda sıkıntısı yaşanabilir
Sonraki Haber
Mor Çatı'dan salgın raporu: Kadınlar korunmuyor