Ana SayfaToplumsal CinsiyetEda Demirci: İsmail Küçükkaya evliliğimiz boyunca bana şiddet uyguladı

Eda Demirci: İsmail Küçükkaya evliliğimiz boyunca bana şiddet uyguladı

HABER MERKEZİ – Eda Demirci, bir süre önce boşandığı Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya’nın kendisini fiziksel ve psikolojik şiddete maruz bıraktığını söyledi.

İstanbul’da yaşayan Eda Demirci, 6 ay önce boşandığı Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya’nın evliliği süresince kendisini şiddete maruz bıraktığını anlattı.

Katıldığı bir televizyon programı ve Hürriyet’e verdiği röportajda şiddeti anlatan Demirci, “İsmail bana 3 kez fiziksel şiddet uyguladı” dedi.

“İlk şiddet 2017 4 Mart’tı, ağzımı kapadı, nefessiz bıraktı. İkincisi 24 Mart’tı. Kafamdan tuttu, sürükleyerek ve ağzımı kapayarak, perde açık olduğundan kimse görmesin diye kütüphaneye doğru sürükledi: ‘Şu konumum olmasa ağzını burnunu kırardım’ dedi ve üçüncüde yaptı da. Mersin’de gözüme yumruk attı, tırnakladı. Yaptığına şiddet demiyor, ‘Ne var bunda, bir şey yok’ diyordu. Hep ‘Çok stresli bir şey yapıyorum. Bu stres insanı böyle yapar’ diyordu. Basitleştirmeye çalışıyordu.”

Demirci, Küçükkaya’nın egolu ve kibirli olduğunu, mesleği nedeniyle kendisine psikolojik şiddet uyguladığını söyledi.

“Kendisine boşanmak istediğimi söylediğimde ‘Beni bırakıp nasıl gideceksin, bu hayatı nereden bulacaksın?” dedi. Bulunduğu makamı beni aşağılamak için kullanırdı. Öğretmen olmamı hor görürdü. Özellikle şiddet olayından sonra “Sana mı inanacaklar, bana mı, sen kimsin?’ diyordu.
‘Sen bir öğretmensin, ben İsmail Küçükkaya’yım. Farkında değilsin herhalde?’ diyordu. Bunlar psikolojik şiddet değil de ne? Öğrencilerime ‘Haksızlık karşısında susmayın’ derdim. O noktada konuşmaya, başıma gelenleri anlatmaya karar verdim. Daha fazla sessiz kalamazdım.”

Küçükkaya: Şiddet uygulamadım

Küçükkaya ise Demirci’nin anlattıklarını inkar etti ve “Ne psikolojik ne fiziksel şiddet uygulamadım. İspat etsin. Ortada bir şiddet olmadığı için haliyle delili de yok” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Şırnak'ta suya girmek yasaklandı
Sonraki Haber
İnsan Hakları Federasyonu Başkanı Eligül'ün aracına silahlı saldırı