Gülistan Doku’nun ablası ifadeye çağrıldı

HABER MERKEZİ – Dersim’de 170 gündür kayıp olan Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku, öğretim görevlisi Cahide Altunataç’ın derse geç kalan öğrencilerden 5 TL topladığı yönündeki iddiaları kamuoyuyla paylaştığı için ifadeye çağrıldını duyurdu.
Dersim’de 5 Ocak’tan bu yana kayıp olan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku ifadeye çağrıldı.
Abla Doku Twitter üzerinden öğretim görevlisi Cahide Altunataç’ın derse geç kalan öğrencilerden 5 TL topladığı yönündeki iddiaları kamuoyuyla paylaştığı için ifadeye çağrıldığını duyurdu.
Tunceli Emniyet Müdürlüğü’ne çağrıldığını belirtilen Aygül Doku, “Kardeşimin kaybolmasında şüpheli durumda olan şahsı değil beni ifadeye çağırıyorlar” dedi.
Hep haksız hem güçlü derler ya ha işte tam ondan. #Gulıstansız170gun pic.twitter.com/f39y3Th2Oe
— Üniversiteli Gülistan 'a ne oldu??? (@AygulDoku) June 22, 2020
Gülistan Doku’nun avukatı: Şüpheli Abakarov dosyadaki bilgilere ulaşıyor
Doku ailesinin avukatından suç duyurusu: Zaynal Abakarov tutuklanmalı
Gülistan Doku’nun ablası: Kardeşimin öldürüldüğünü, delillerin karartıldığını düşünüyoruz
PAYLAŞ:
Tweet




