Ana SayfaGüncelKiyoshi Kurosawa imzalı “Wife of a Spy”dan tanıtım fragmanı

Kiyoshi Kurosawa imzalı “Wife of a Spy”dan tanıtım fragmanı

HABER MERKEZİ – Japonya sinemasının önemli isimlerinden Kiyoshi Kurosawa’nın yönettiği “Wife of a Spy” filminden fragman yayımlandı.

Korku sinemasının en önemli isimlerinden Kiyoshi Kurosawa, bu yıl yeni filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Yakın dönem Japonya sinemasının önemli isimlerinden Kurosawa’nın yeni filmi “Wife of a Spy”dan ilk tanıtım fragmanı yayımlandı.

Kurosawa’nın senaryosunu Ryūsuke Hamaguchi ile birlikte kaleme aldığı film, izleyicileri 1940 yılının Kobe’sine, II. Dünya Savaşı patlak vermeden bir gece önceye götürüyor.

FilmLoverss’ın haberine göre yerel bir tüccar olan Yusaku Fukuhara, işlerin tehlikeli bir yere doğru gittiğini hissediyor. Evli olduğu Satoko’yu geride bırakarak yeğeni Fumio Takeshita ile birlikte Manchuria’ya taşınıyor. Burada barbarca bir eyleme şahit olan Yusaku, bu olayı gün ışığına çıkarmaya karar veriyor.

Yusaku Manchuria’da bu olayın peşine düşerken, Kobe’de çocukluk arkadaşı olan bir polis Satoko’ya eşiyle birlikte olan kadının öldürüldüğünü söylüyor. İlk başta kıskançlık duygusuyla Yusaku’yla yüzleşen Satoko, gerçekleri öğrendikten sonra Yusaku’yu korumak ve yeniden mutlu olabilmek için beklenmedik bir yola giriyor.

Başrollerinde Kazuo Takahashi ve Yu Aoi’nin yer aldığı, 16 Ekim’de Japonya’da vizyona girmesi planlanan filmden yayımlanan fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Başhekim çalıştığı hastanede kadın doktora cinsel saldırıda bulundu
Sonraki Haber
Gazeteci Kanbal hakkında Soylu’ya 'hakaret' davası