Ana SayfaGüncelMustafa Yaşar’dan ilk öykü kitabı

Mustafa Yaşar’dan ilk öykü kitabı

HABER MERKEZİ – Mustafa Yaşar’ın ilk öykü kitabı “Hayalet Çağırmak” Ardis’ten çıktı. Kitap, yayınevinin edebiyat dizisinden çıkan ilk öykü kitabı aynı zamanda. Yayınevinin kitaba dair takdimini, bir öyküden seçilmiş bir pasajla birlikte paylaşıyoruz.

“Yiten bir aşkı, kaybedilen sağlığı, geçmiş yılları veya bir umudu hep geri getirmeye çalışırız. Bazen bunu, ilkel ruh çağırma ritüellerini günümüz hayatına tercüme ederek yaparız. Tüm bu çağrılanlar, nihayetinde birer hatıradır. Ve hatıra denen şey adeta bir nevi hayalettir. Çağırdığın şeyin iyi mi kötü mü çıkacağını önceden kestiremezsin, gerçekten var olup olmadığını da.”

Ardis Kitap’ın edebiyat dizisinden çıkan ilk öykü kitabı “Hayalet Çağırmak”da yazar, aranan ile bulunanın hep aynı şey olacağına dair naif umudu ve ikisine hükmeden sürprizleri, bu sürükleyici öykülerin temel malzemesine dönüştürüyor.

Huzur, sevgi, güç, sağlık, aşk, saygı ihtiyacı veya hayatın çoktan saptığınızı düşündüğünüz bir ana yolu -bir gün mutlaka çağıracağınız veya zaten çağırdığınız hayaletler olarak- bu öykülerde karşınıza çıkıyor.

“Hayalet Çağırmak” çocukluktan yetişkinliğe, yaşamınızın her evresine uğrayan duraklarda sizi “ürkütücü” güzellikte bir yolculuğa çıkaracak.

Kitap; Hayalet Çağırmak, Aydın, Sultan, Ritüel, Boş Kafa, Tarık, Bodrumdaki Şövalye, Aziz adlı öykülerden oluşuyor.


Ardis Kitap ve yayınlarına dair detaylı bilgiye BURADAN göz atabilirsiniz.

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Canlı Blog | Salgında can kaybı yarım milyon sınırında
Sonraki Haber
'Bebekten Katile Erkeklik'