Ana SayfaToplumsal CinsiyetNurtaç Canan: Yarım kalan işini tamamlayacak, beni kurtarın

Nurtaç Canan: Yarım kalan işini tamamlayacak, beni kurtarın

HABER MERKEZİ – Boşanmak istediği Ragıp Canan tarafından silahla vurularak yaralanan Nurtaç Canan, “Yürüyüp yürüyemeyeceğimin henüz bir garantisi yok. Yarım kalan işini tamamlayacak. Beni kurtarın” ifadelerini kullandı.

Ragıp Canan isimli erkek, boşanmak istediği Nurtaç Canan’ı silahla vurmuş, yaralanan kadın öleceğini düşünerek kanıyla, “Annem babam hakkınızı helal edin. Üzülmeyin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum” yazmıştı.

Gözaltına alınan Canan tutuklanırken, Nurtaç hastaneye kaldırılarak ameliyat edildi.

Şuanda yürüyemeyen Nurtaç, “Biz beraber kafe işletiyorduk. Hastalık var, dükkanı açmayalım deyince çıldırdı. Çocuğumuz o anda evde değildi. Ona haber vermiş, ‘anneni dövdüm, git bak demiş’. Çocuk eve gelip beni o halde görünce büyük şok geçirdi” dedi.

Yaşadıklarını Euronews’e anlatan Nurtaç, iki bacağına da atel takıldığını belirterek, “Ateller çıkınca yürüyüp yürüyemeyeceğimin henüz bir garantisi yok. Doktor birkaç gün sonra dopler çekecek” diye konuştu.

“Kafede yanımızda çalışan kızlara, müşterilerimize, benim arkadaşlarıma bile tacize bulunurdu. Ama her şeyden kıskançlık çıkarırdı. Daha önce de beni silahla vuracağına dair tehditte bulunmuştu, ama buna cesaret edeceğine inanamadım. Ayrılmak da çok riskliydi, zira evim de işim de belliydi, sokak ortasında da beni vurabilirdi.”

Yetkililere de seslenen Nurtaç, “O kesinlikle yarım bıraktığı işi tamamlayacak. Lütfen beni kurtarın bundan” ifadelerini kullandı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
‘Demokrasi Yürüyüşü’nün finali Ankara’da yapıldı, deklarasyon açıklandı
Sonraki Haber
Aksaray'da Ahmet Koyak, Rabia Ergin'i öldürdü