Ana SayfaGüncelTİP’li vekil Atay’ın da kullandığı araca yönelik ‘sabotaj’ girişimi

TİP’li vekil Atay’ın da kullandığı araca yönelik ‘sabotaj’ girişimi

HABER MERKEZİ – Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay’ın da kullandığı araca, lastik bijonları gevşetilerek sabotaj düzenlenmek istendiği bildirildi. Hatay Valiliği, ‘konunun kolluk kuvvetlerince her yönüyle araştırıldığını’ açıkladı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP), partinin Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu ile Hatay İl Örgütü’nün parti faaliyetleri için kullandığı araca, lastik bijonları gevşetilerek sabotaj düzenlendiğini açıkladı.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada, dün aracı kullanan partilinin durumu fark etmesi sonucu herhangi bir kaza yaşanmadığı belirtildi.

Barış Atay da Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Antakya’da ve bölgede partimizin faaliyetlerinde kullandığımız araç yolda giderken, 2 bijon yerinden çıktı. Servis, 5 bijonun da gevşetilmiş olduğunu belirtti. Bu müdahalenin, tahmin ettiğimiz şey olmadığını umuyoruz. O yüzden uyarıyoruz! Sorumlusunu ya siz bulursunuz ya da biz” ifadelerini kullandı.

‘Konunun kolluk kuvvetlerince her yönüyle araştırıldığını’ açıklayan Hatay Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Konuyla ilgili olarak ne Valiliğimize ne de kolluk kuvvetlerimize bu yönde herhangi bir başvuruda bulunulmamıştır. Olayın sosyal medya hesapları üzerinden öğrenilmesinin ardından ilgililerle yapılan telefon görüşmesinde ise konuyla ilgili herhangi bir şikayetlerinin olmadığı tarafımıza bildirilmiştir. Buna rağmen konu, kolluk kuvvetlerimiz tarafından her yönüyle araştırılmaktadır.”

 


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Dışişleri: Çavuşoğlu ve Lavrov telefonda görüştü, toplantı ileri tarihe ertelendi
Sonraki Haber
'Demokrasi yürüyüşü' öncesi birçok kente giriş-çıkışlar kısıtlandı