Ana SayfaToplumsal CinsiyetÜmitcan Uygun, ‘intihar etti’ denilen Aleyna’yı darp edip, görüntüleri paylaşmış

Ümitcan Uygun, ‘intihar etti’ denilen Aleyna’yı darp edip, görüntüleri paylaşmış

HABER MERKEZİ – Ankara’da intihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır’ın, birlikte olduğu Ümitcan Uygun tarafından bayılana kadar darp edildiği görüntüler ortaya çıktı. Aleyna’nın daha önce Uygun’e emniyete şikayet ettiği ancak erkeğin ifadesinin ardından serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Ankara Keçiören’de yaşayan Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen’in 4 Haziran’da intihar ettiği iddia edildi.

Aleyna’nın intihar ettiğini iddia eden sevgilisi Ümitcan Uygun’un kadını darp ettiği ortaya çıktı.

Uygun’un Aleyna’yı darp ettiği ve kadının bunun üzerine bayıldığı anların görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Erkeğin kendi hesabından paylaştığı video üzerine, Aleyna’nın intihar etmediği Uygun tarafından öldürüldüğü ihtimali gündeme getirildi.

19 yaşındaki Aleyna’nın cenazesine de katılmayan Uygun’un şehir dışına çıktığı ve hem kendisinin hem de Aleyna’nın Instagram hesaplarını da kapattığı belirtti.

Kadının öldüğü gece Uygun, arkadaşlarıyla birlikte Aleyna’nın evinde toplandığı, alkol aldığı ve sabaha karşı Aleyna’nın ölüm haberinin geldiği öne sürüldü.

Uygun, Aleyna’nın ailesi ile yaşadığı sıkıntılar nedeniyle intihar ettiğini iddia etti. Ancak Aleyna’nın yakın arkadaşı, Aleyna’nın ailesiyle arasının iyi olduğunu söyledi.

Sosyal medyada gelen tepkiler üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Aleyna emniyete şikayette bulunmuş

Açıklamada, Aleyna’nın daha önce Uygun ve onun arkadaşı E.Ö. tarafından darp edildiğini belirterek, emniyete şikayette bulunduğu belirtildi.

Erkeklerin ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı kaydedilen açıklama şöyle:

“17 Nisan 2020 günü saat 14.15 sıralarında Sema Esen (Aleyna Çakır) isimli şahıs Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğümüze müracaat ederek Ümit Uygun ve E.Ö tarafından darp edildiğini, astım hastası olması nedeniyle darp neticesi bayıldığını ve bu durumun erkek arkadaşı Ümit Uygun tarafından sosyal medyada paylaşıldığını beyan ederek Ümit Uygun ve E.Ö’den şikâyetçi olmuştur. Aynı gün mahkemeye çıkarılan şüpheli şahıslar adli mercilerce serbest bırakılmıştır.
3 Haziran 2020 günü söz konusu intiharla ilgili gelen ihbar üzerine olay yerine intikal edilmiş, olay yeri ile ilgili tüm iş ve işlemler Cumhuriyet Savcısının gözetiminde ve talimatları doğrultusunda gerçekleştirilmiştir. Maktul adli tıp kurumana otopsi yapılmak üzere gönderilmiş, olayla ilgili olarak Ümit Uygun ve B.G isimli şahıslar ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır. Konu ile ilgili olarak adli tahkikat devam ediyor.”

Öte yandan Aleyna’nın arkadaşları ile ağabeyi Emrah Esen Etlik Polis Karakolu’na suç duyurusunda bulundu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Ayşegül Aktürk, Muharrem Eralp tarafından öldürdüğü yerde anıldı
Sonraki Haber
Pakistan'da işveren, 8 yaşındaki çocuk işçiyi işkenceyle öldürdü