Ana SayfaToplumsal CinsiyetBoşandığı kadını darp ve tehdit eden Tarık Keskin ‘yakalanamıyor’

Boşandığı kadını darp ve tehdit eden Tarık Keskin ‘yakalanamıyor’

HABER MERKEZİ – İstanbul’da boşandığı Tarık Keskin tarafından şiddete maruz bırakılıp tehdit edilen Rüya, ölümle tehdit edildiğini söyledi. Keskin’in polis gibi davranıp, sahte kimliği taşığını belirten Rüya, bir an önce yakalanması için çağrı yaptı.

İstanbul’da yaşayan Rüya isimli bir kadın, 2 yıl önce evlendiği Tarık Keskin tarafından şiddete maruz bırakılınca 4 ay sonra boşandı.

Rüya, boşandıktan sonra da şiddet ve tehditlerini sürdüren Keskin hakkında şikayette bulundu.

Kadın sunduğu şikayet dilekçesinde evlilik süresince yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Ben bu 4 aylık süreçte sürekli şiddet gördüm. Boşandığım günden beri uzaklaştırma kararı var ama karşı tarafı yıldırmıyor. Evimin önüne geliyor. Arabamı paramparça etti. Araç tamir edilir ama evimi bastı. Beni darp etti. Sosyal medyadaki paylaştığım o darp fotoğraflarının üzerinden 3 hafta bile geçmedi.”

Keskin’in evinin önüne gelerek içeriye silahla ateş ettiğini belirten Rüya, “Artık şiddetin bitmesini istiyorum ve korkuyorum. Bunlar seni öldüreceğim anlamına geliyor. Zaten bana attığı mesajlarda da tehdit ediyor. Gerçek polisler eminim ki bunun kadar kimlik kullanmıyorlar” dedi.

Twitter üzerinden de yaşadıklarını anlatan kadın, Keskin’in geçen gün evinin önüne geldiğinde polisi aradığını ancak kendisine, “‘Bir daha gelirse bizi arayın’ diyor. Ben ne yapmalıyım dün de geldi bugün de geldi. Ben mi nöbet tutmalıyım bu adamı yakalamak için anlamıyorum” denildiğini aktardı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Erdoğan, YAŞ kararlarını onayladı
Sonraki Haber
Adalar’da kullanılacak elektrikli araçların ücret tarifesi belli oldu