Ana SayfaGüncelCharlize Theron’lu “Ölümsüzlük”ten fragman

Charlize Theron’lu “Ölümsüzlük”ten fragman

HABER MERKEZİ – 10 Temmuz’da izleyici ile buluşacak olan Charlize Theron’lu Netflix filmi “Ölümsüzlük”ten fragman yayımlandı.

Charlize Theron‘un başrolünü üstlendiği “The Old Guard” (Ölümsüzlük), 10 Temmuz’da Netflix’te izleyici ile buluşacak.

“The Old Guard”ın oyuncu kadrosunda Matthias Schoenaerts, Chiwetel Ejiofor, Harry Melling, Marwan Kenzari, Natacha Karam, Kiki Layne gibi isimler de yer alıyor.

Greg Rucka imzalı çizgi romandan uyarlanan ve Gina Prince-Bythewood tarafından yönetilen “The Old Guard”, ölümsüzlüğün göründüğünden daha zor olduğunu gösteren, aksiyon dolu bir öykü.

Filmin sinopsisi ise şöyle:

“Birbirine sıkı sıkıya bağlı ve gizemli bir şekilde ölümsüzlük gücüne sahip bir grup paralı asker, Andy (Charlize Theron) adlı bir savaşçı önderliğinde yüzyıllardır ölümlülerin dünyasını koruma mücadelesi vermektedir. Ancak bu gizli ekip acil bir görev için çağrıldığında olağan dışı yetenekleri bir anda ifşa olur. Grup, güçlerini kopyalayarak para kazanmayı amaçlayanların tehdidiyle karşı karşıya kalır. Andy ve gruba yeni katılan Nile (Kiki Layne) adlı asker, her yolu kullanarak grubun bu tehdidi ortadan kaldırmasına yardım etmek zorundadır.”

Filmin ekranlara geleceği tarihe sayılı günler kala “The Old Guard”dan yayımlanan fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


IndieWire’a göre tüm zamanların en iyi 40 fantastik filmi


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Hak savunucusu kadınlardan 'İstanbul Sözleşmesi' uyarısı
Sonraki Haber
Hendek’teki fabrika patlaması: Can kaybı altıya yükseldi, bir kişi hala kayıp