Ana SayfaGüncelCizre’de sportif faaliyetler ikinci bir emre kadar yasaklandı

Cizre’de sportif faaliyetler ikinci bir emre kadar yasaklandı

HABER MERKEZİ – Şırnak’ın Cizre ilçesindeki halı sahalardaki sportif faaliyetler İçişleri Bakanlığı kararıyla ikinci bir emre kadar durduruldu.

Şırnak’ın Cizre ilçesindeki halı saha işletmelerine yapılan tebligatta, ikinci bir emre kadar sportif faaliyetlerin durdurulduğu bildirildi.

MA’nın haberine göre işletme sahiplerine 23 Temmuz’da tebliğ edilen yazıda, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün genelgesine atıfta bulunularak şöyle denildi:

“Genelgemizle Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri olarak faaliyet yürüten ve vatandaşlarımızın çok yakın bir mesafede bir arada hastalığın bulaşma riskini artıracak değerlendirilen lokanta, restorant, kafe, kıraathane, kır bahçesi, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, SPA, dernek lokalleri, kahvehane, pastane, çay bahçeleri, spor merkezleri vb. işyerlerinin faaliyetlerinin geçici süreliğine durdurulması yazısına istinaden işyerlerinin faaliyetlerini sürdürebilmek için ikinci bir emre kadar beklemede kalmaları aksi takdirde taraflarına gerekli adli ve idari işlemlerin yapılacağı işyerleri yetkililerine tebliğ edilmiştir.”



Önceki Haber
Tanık ifadesini geri çekti ancak Dersim Konak'a yine tahliye yok
Sonraki Haber
Kalın'dan 'hilafet' tartışmalarına yanıt: Suni bir gündem