Ana SayfaGüncelDersim’de tüm eylem ve etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı

Dersim’de tüm eylem ve etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı

HABER MERKEZİ – Dersim’de valilik ve kaymakamlıkların uygun göreceği etkinlikler haricindeki tüm eylem ve etkinliklerin 15 gün süreyle yasaklandığı açıklandı.

Dersim’de tüm eylem ve etkinlikler yasaklandı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, 15 gün süreyle alınan yasak kararı valilik ve kaymakamlıkların uygun göreceği etkinlikler ise kapsamıyor.

Corona virüsü salgınının anımsatıldığı açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

Valilik ve Kaymakamlık Makamının uygun göreceği etkinlikler ile kamu kurum ve kuruluşlarının düzenleyeceği, resmi bayram, resmi anma günleri, resmi tören ve kutlamalar ile bu kurumların gelenek ve göreneklere göre yapacakları programlar. spor faaliyetleri ile bilimsel ticari ve ekonomik amaçlarla yapılan etkinlik ve toplantılar ile Siyasi Partilerin ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın kendi binaları içerisinde veya önlerinde en fazla 50 kişilik katılım ile sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirecekleri basın açıklamaları hariç olmak üzere İl sınırlarımız içerisinde ( İl merkezi ilçeler polis ve jandarma sorumluluk bölgelerinin tamamı) düzenlenecek her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü. miting, açık hava toplantısı. yürüyüş, protesto eylemi. oturma eylemi, açlık grevi, stant açmak. çadır kurma, imza kampanyası konser, şenlik, el ilanı bildiri, broşür dağıtmak, afiş poster açmak, ıneşale yakına ve taşıma, konferans vb. tüm etkinlikler 31/07/2020 günü saat 00.01 ile 14/08/2020 günü saat 23.59 ‘a kadar 15 (onbeş) gün süreyle yasaklanmıştır.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Diyarbakır'da şüpheli kadın ölümü
Sonraki Haber
Sami Aslan boşanma aşamasında olduğu Derya'yı öldürdü