Ana SayfaGüncelGöl Kraliçesi’ne odaklanan “Cursed”den fragman

Göl Kraliçesi’ne odaklanan “Cursed”den fragman

HABER MERKEZİ – Katherine Langford’ın başrolünde yer aldığı, Kral Arthur efsanesinin önemli karakterlerinden Göl Kraliçesi’ne odaklanan “Cursed” adlı Netflix dizisinden ilk uzun soluklu fragman yayımlandı.

“Ölmek İçin On Üç Sebep” (13 Reasons Why) adlı dizideki performansıyla Altın Küre adaylığı elde eden Katherine Langford, bir diğer Netflix dizisi olan “Cursed”da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Frank Miller ve Thomas Wheeler imzalı “Cursed”, Kral Arthur efsanesinin Nimue’nin (Katherine Langford) bakış açısından anlatıldığı yeni bir uyarlaması.

FilmLoverss’ın haberine göre Cursed, gizemli ve özel güçlere sahip Nimue’nin Gölün Kraliçesi’ne dönüşümünü konu alıyor. Annesinin ölümünün ardından antik bir kılıcı teslim etmek üzere Merlin’i bulmaya çalışan Nimue, çıktığı bu yolculukta ise korkunç Kırmızı Paladinler ve suç ortakları Kral Uther karşısında bir direniş ve cesaret sembolü hâline gelir.

Dizinin oyuncu kadrosunda Katherine Langford’a Gustaf Skarsgård, Peter Mullan, Lily Newmark, Devon Terrell, Shalom Brune-Franklin, Daniel Sharman ve Billy Jenkins gibi isimler eşlik ediyor.

17 Temmuz’da ekranlara gelecek diziden yayımlanan ilk uzun soluklu fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Dersim'de Doku'nun bulunmasını isteyen beş öğrenci yurttan atıldı
Sonraki Haber
Cezasızlık politikası: Yedi köylünün öldürüldüğü 'JİTEM' soruşturmasına takipsizlik