Ana SayfaToplumsal CinsiyetING Türkiye: Ozan Güven ile olan işbirliğimiz Ocak ayında sona erdi

ING Türkiye: Ozan Güven ile olan işbirliğimiz Ocak ayında sona erdi

HABER MERKEZİ – Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulayan Ozan Güven’in reklam sözleşmesini iptal ettiği iddia edilen ING Türkiye, “Güven ile olan işbirliğimiz Ocak 2020’de sona ermiştir, kendisiyle halihazırda bir işbirliğimiz bulunmamaktadır” açıklamasında bulundu.

ING Bank’ın, Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulayan Ozan Güven ile olan 1,5 milyon değerindeki anlaşmasını sonlandırdığı iddia edildi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre banka, reklam yüzü olan Güven’in yer aldığı afişleri kaldırdı. Güven’in rol aldığı banka reklamları da alınan karar sonrası yayından kaldırıldı.

Bu iddiaya ilişkin ING Türkiye’den açıklama geldi.

ING Türkiye’nin Ozan Güven ile olan işbirliği Ocak ayında sona erdiği belirtilen açıklamada, “Ozan Güven ile olan işbirliğimiz Ocak 2020’de sona ermiştir, kendisiyle halihazırda bir işbirliğimiz bulunmamaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Ne oldu?

Bulutsuz, Güven’in 13 Haziran’da İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Levent’te bulunan evinde kendisini darp ettiğini belirterek İstanbul Başsavcılığı’na başvurmuştu.

Güven ise suçlamayı reddetmiş, Bulutsuz’un kendisine saldırdığını iddia etmiş ve darp raporu almıştı.

Güven hakkında İstanbul Başsavcılığı tarafından “hakaret”, “tehdit”, “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “kasten yaralama” suçlarından 3 yıl 8 aydan 13 buçuk yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanmıştı.

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi, iddianameyi kabul etmiş ve davanın ilk duruşmasını 21 Ocak 2021 olarak belirlemişti.

Öte yandan 102 senarist, 5 Temmuz’da yayımladıkları açıklama ile Bulutsuz’a destek olduklarını duyurarak, Güven’le çalışmayacaklarını belirtmişti.

Geçtiğimiz günlerde Kartal Kadın Dayanışması da, ING Bank’ın Kartal Şubesi önünde açıklama yapmış, Güven ile yapılan sözleşmenin iptal edilmesini istemişti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İstanbul'daki Suruç anmasında gözaltına alınan 48 kişinin gözaltı süresi uzatıldı
Sonraki Haber
Kılıçdaroğlu: İstanbul Sözleşmesi'ni uygulayın